07 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ➤➤Οι μοναξιές του Τραμπ στο Λευκό Οίκο -Τι κάνει μόλις φεύγουν όλοι

[Άμα θέλουν τα ΜΜΕ σε ξεφτιλίζουν και σε τελειώνουν... όπως οι ελληνικές αστειότητες ότι ο Καραμανλής έπαιζε Playstation στο Μαξίμου... Διαβάστε τι γελοιότητες γράφουν για Τραμπ να γελάσετε!!! Μέχρι και ότι δεν ξέρουν να ανάβουν τα φώτα στο Λευκό Οίκο!! Λες και δεν έχει προσωπικό ο Λευκός Οίκος να τους πει πως ανάβουν]

Την οξύτατη αντίδραση του ίδιου και του οργίλου εκπροσώπου του Σον Σπάισερ προκάλεσε το δημοσίευμα των Νew York Times για το τι κάνει ο Ντόναλντ Τραμπ όταν φεύγει από το Οβάλ Γραφείο!
Και μπορεί να διαψεύστηκε, τουλάχιστον το σκέλος του που ανέφερε ότι ο νέος Πρόεδρος φοράει τη ρόμπα του και βλέπει τηλεόραση, ωστόσο, ως προς τις άλλες λεπτομέρειές τους έδινε και δίνει μια εικόνα για το πώς πέρασε τις 18 πρώτες ημέρες του, μόνος, στο Λευκό Οίκο ο Τραμπ...

Εχει μοναξιές...

Καθότι η σύζυγός του Μελάνια και ο 10χρονος γιος τους Μπάρον μένουν στη Νέα Υόρκη, στο πολυτελές χρυσό διαμέρισμα στο Trump Tower, ο Τραμπ βιώνει μοναξιές στο Λευκό Οίκο. Κατά πληροφορίες αποσύρεται στα ιδιαίτερα του καθημερινά γύρω στις 18:30....Οταν δεν βλέπει τηλεόραση, οι πληροφορίες λένε ότι εξερευνά τα δωμάτια της προεδρικής κατοικίας που δεν έχει επισκεφθεί ακόμη.

Εχει εμμονή με την τηλεόραση

Ξαφνικά, στο δωμάτιο όπου δειπνεί στο Οβάλ Γραφείο, πάνω στο σκρίνιο, τοποθετήθηκε μια μεγάλη τηλεόραση για να μπορεί να βλέπει τις ειδήσεις με μεγαλύτερη άνεση. Τηλεοράσεις έχουν τοποθετηθεί παντού και φυσικά είναι ότι καλύτερο έχει να κάνει με το που τελειώνει τη δουλειά στο Οβάλ Γραφείο (όχι ότι και εκεί δεν βλέπει τηλεόραση).


O Oμπάμα κατά το γεύμα του δίπλα από το Οβάλ Γραφείο, το 2009 με μια μικρή τηλεόραση για να βλέπει τα νέα

Οι NYT αναφέρουν ότι ο Τραμπ δεν κάνει τίποτα άλλο στο Λευκό Οίκο, καθώς μένει μόνος του, παρά να γυρνάει με τη ρόμπα του στα ιδιαίτερά του και να παρακολουθεί μόνος τηλεόραση.


Η συγκεκριμένη φράση, πάντως, ήταν αρκετή για να προκαλέσει την οργή του εκπροσώπου τύπου του ο οποίος τόνισε ότι φυσικά και ο πρόεδρος δεν φοράει και δεν έχει ρόμπα, ενώ διέψευσε συνολικά το δημόσιευμα. Πάντως, η εμμονή του στη ρόμπη ήταν αρκετή για να κάνει το Τwitter να πλημμυρίσει μέσα σε λίγα λεπτά με παλιές φωτογραφίες του Ντόναλντ Τραμπ με τι άλλο; Με ρομπάκια!

Κάνουν συνεδριάσεις στο... σκοτάδι!

Από τη μέρα που πήγε ο Τραμπ στο Λευκό Οίκο, κάτι που έχουν παρατηρήσει όλοι είναι ότι η προεδρική κατοικία βυθίστηκε στο... σκοτάδι! Και αυτό γιατί πολύ απλά οι βοηθοί του Τραμπ δεν ξέρουν να ανοίγουν τα φώτα. Η άγνοιά τους είναι τέτοια που πολλές συσκέψεις γίνονται κυριολεκτικά στο ημίφως, οι διάδρομοι είναι σκοτεινοί με αποτέλεσμα οι επισκέπτες να φεύγουν σκουντουφλώντας, ενώ όσα φώτα έχουν κατορθώσει να ανοίξουν, για σιγουριά, απλά, δεν τα ξανακλείσουν και καίνε για μέρες!


Το υπουργικό συμβούλιο σε μια από τις πρώτες του συνεδριάσεις το 2008, με ανοιχτά τα φώτα

Μεταφέρει στο Λευκό Οίκο τη χρυσή αισθητική του

Μια από τις πρώτες κινήσεις του, ίσως η πρώτη, με το που πάτησε το πόδι του στο Λευκό Οίκο, ήταν να πετάξει τις μπορντό κουρτίνες του Μπαράκ Ομπάμα από το Οβάλ Γραφείο και να τις αντικαταστήσει με άλλες, χρυσές! Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως πρόκειται για τις κουρτίνες του Ρούσβελτ, ωστόσο, η αλήθεια είναι ότι πρόκειται για τις κουρτίνες που είχαν κατασκευαστεί επί Μπιλ Κλίντον. 


Εκτός από τις κουρτίνες, όμως, χρυσό ειναι και το χαλί του. Ο Τραμπ πέταξε το χαλί του Ομπάμα με τις φράσεις του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ και άλλων πέντε πρώην Προέδρων και τοποθέτησε ένα άλλο, παρόμοιο με εκείνο που είχε φτιαχτεί ειδικά για το Οβάλ Γραφείο επί Τζορτζ Μπους του νεότερου. Με χρυσές λεπτομέρειες, όμως, αυτή τη φορά. 


Kράτησε το γραφείο

Από την άλλη, ο Τραμπ κράτησε το σκαλιστό γραφείο που υπάρχει στο Οβάλ Γραφείο από την προεδρία Κένεντι, όταν το τοποθέτησε εκεί η Τζάκι προκειμένου να εργάζεται ο άνδρας της. Πρόκειται για ένα γραφείο δώρο από τη βασίλισσα Βικτόρια.