07 Φεβρουαρίου 2017

Ποια παρουσιάστρια κόμπλαρε την Μενεγάκη -Τι της αποκάλυψε και της «έκαψε» τη συνέντευξη

Την Ελένη Μενεγάκη επέλεξε η Μαρία Ηλιάκη για να εξομολογηθεί ότι χώρισε με τον σύντροφό της Νεκτάριο Γαλίτη μετά από ενάμιση χρόνο σχέσης.

Για άλλη συνέντευξη ήταν προετοιμασμένη η παρουσιάστρια και άλλη της βγήκε όταν στον αέρα της εκπομπής η Μαρία Ηλιάκη έριξε τη βόμβα και αποκάλυψε ότι είναι πλέον μόνη της.

«Είμαι ωραία, είμαι καλά και χώρισα Ελένη»! «Τι;» αναφώνησε η Ελένη Μενεγάκη εμφανώς αμήχανη. «Να το πούμε και να τελειώνουμε…», πρόσθεσε η Μαρία. «Κι έτσι καίγεται μια συνέντευξη», σχολίασε η Ελένη με την Μαρία Ηλιάκη να παίρνει τον λόγο και να λέει: «Επειδή δεν θέλω να γραφτεί περίεργα, με ανακρίβειες, ψέματα και μερικές φορές με κακοήθειες, σήμερα που αισθάνομαι άνετα μαζί σου το λέω. Με αυτόν τον άνθρωπο ήμουν ενάμιση χρόνο, πέρασα πάρα πολύ ωραία, τον σέβομαι, με σέβεται, χωρίσαμε πολύ πολιτισμένα, οπότε κλείνει το θέμα εδώ και συνεχίζουμε και οι δύο τη ζωή μας.

«Είσαι σίγουρη ότι δεν θα ξαναβρείτε» ρώτησε η Ελένη με την Μαρία να απαντά πως είναι μια απόφαση ώριμη, συνειδητοποιημένη. «Το κλείσαμε το θέμα», τόνισε η Μαρία ξεκαθαρίζοντας ότι δεν υπάρχει ενδεχόμενο επανασύνδεσης.

«Με έχεις κομπλάρει. Δεν ξέρω τι να σου πω… Εγώ τώρα τι να κάνω;», αναρωτήθηκε η Ελένη Μενεγάκη με την Μαρία να χαμογελά αμήχανα που κατάφερε άθελα της να φέρει την παρουσιάστρια σε δύσκολη θέση.