ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΥ Ο ΘΑΡΡΑΛΕΟΣ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ! Ο Θεοδωράκης για τις αποχωρήσεις βουλευτών: Είναι δειλοί - ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στους βουλευτές που αποχώρησαν από το Ποτάμι, εξαπέλυσε μέσω τηλεοπτικής του συνέντευξης ο επικεφαλής του κινήματος, Σταύρος Θεοδωράκης.

«Αυτοί που φεύγουν είναι δειλοί, δεν θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν τη μάχη για την οποία τους ψήφισε ο κόσμος», δήλωσε χαρακτηριστικά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ o επικεφαλής του Ποταμιού.

Ο κ. Θεοδωράκης παραδέχθηκε ότι υπάρχει προβληματισμός για τις αποχωρήσεις βουλευτών, αλλά καμία πρόθεση αλλαγής πολιτικής.

«Μας προβληματίζει η αποχώρηση των πέντε βουλευτών, αλλά δεν αλλάζουμε πολιτική, επειδή κάποιοι αναζητούν μία σίγουρη στέγη», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν μπήκαμε στην πολιτική για να πάμε στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ή στη Νέα Δημοκρατία. Ο κόσμος ψήφισε Ποτάμι», είπε για όλα όσα ακούγονται περί «ματιών» του κινήματος είτε δεξιά είτε αριστερά. Και πρόσθεσε ότι το κόμμα του θα συνεχίσει την προσπάθεια να αλλάξει τη χώρα, «μαζί με όσους μπορούν να αφήσουν τους κομματικούς τους μηχανισμούς».

Οι πολίτες στις επόμενες εκλογές θα αποφασίσουν τη συνέχισή μου στο Ποτάμι, τόνισε δε ο επικεφαλής του Ποταμιού. «Δεν θα επιμείνουμε να καθόμαστε στο σβέρκο του κόσμου απλώς και μόνο για να παίρνουμε κάποιες μικρές χρηματοδοτήσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο από τον ΣΚΑΪ: