08 Φεβρουαρίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Αμερικανικό site ταινιών πορνό κάνει οντισιόν για σωσίες του Τραμπ -Ποιος είναι το φαβορί

Στην Αμερική γνωρίζει κανείς ότι τα έχει καταφέρει όταν ακόμη κι η βιομηχανία του πορνό ασχολείται μαζί του. Αυτό, βέβαια, συμβαίνει συχνότερα με γυναίκες πολιτικούς παρά άρρενες.
Πάρτε τη Σάρα Πέιλιν, για παράδειγμα.


Όταν είχε ανακοινωθεί ότι θα είναι υποψήφια αντιπρόεδρος των ΗΠΑ κυκλοφόρησαν ροζ ταινίες με... ευρηματικούς τίτλους όπως «Καρφώνοντας την Πέιλιν» (“Nailin’ Palin”).

Τώρα ήρθε η σειρά του Ντόναλντ Τραμπ. Απ’ τη στιγμή που επικράτησε στις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου ο πορνογραφικός ιστότοπος xHamster έχει ξεκινήσει ένα διαγωνισμό για να βρει έναν σωσία του νέου προέδρου, ο οποίος θα πρωταγωνιστήσει σε μια σειρά ερωτικών ταινιών, που αναμένεται να κυκλοφορούν (τουλάχιστον) την επόμενη τετραετία.


Το site διευκρινίζει ότι βασικό κριτήριο είναι τα «μικρά χέρια» και η «μοναδική κόμμωση».

Η μέρα της κρίσης πλησιάζει, καθώς οι χρήστες θα κληθούν να επιλέξουν μεταξύ τριών υποψηφίων που έχουν περάσει στον τελικό ποιον θεωρούν ως καταλληλότερο να ενσαρκώσει επί σκηνής τον πρόεδρο.


Aυτός ο σωσίας του Ντόναλντ Τραμπ είναι (μέχρι στιγμής) ο δημοφιλέστερος μεταξύ των φιναλίστ του διαγωνισμού

Ο νικητής θα ανακοινωθεί εντός των πρώτων 100 ημερών της προεδρίας Τραμπ, στις 29 Απριλίου.

Ο Άλεξ Χόκινς, εκπρόσωπος του xHamster δήλωσε στη βρετανική εφημερίδα The Sun:

«Δεν υπάρχει τίποτε περισσότερο που να χρειάζεται το αμερικανικό κοινό από ποιοτικές παρωδίες ερωτικού περιεχομένου, ώστε να το βοηθήσουν να εννοήσει το μεταβαλλόμενο τοπίο στον Εκτελεστικό Βραχίονα της κυβέρνησης.»

Πέρα απ’ τα μαλλιά που θα πρέπει να ταιριάζουν μ’ εκείνα του προέδρου το xHamster ανέφερε για τον ζητούμενο σωσία του:

«Επιπρόσθετα ο πρωταγωνιστής αυτός θα πρέπει να έχει ‘την καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση για να παίξει σε ερωτικές ταινίες’, ώστε να έχει ακόμη ένα κοινό σημείο με τον εκλεγμένο Πρόεδρο, του οποίου ο γιατρός διαβεβαίωσε ότι ο Τραμπ είναι ‘το υγιέστερο άτομο που διεκδίκησε ποτέ την προεδρία’.

Θα συνεκτιμηθεί επίσης η ικανότητά του να εμφανίζεται όπως ο Τραμπ ως γνώστης όλων των θεμάτων χωρίς στην πραγματικότητα να γνωρίζει κανένα εξ’ αυτών.»