01 Φεβρουαρίου 2017

ΑΣTA AYTA! ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΩΣ ΘΑ ΤΡΟΜΑΞΟΥΜΕ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΝΑ ΜΑΣ ΔΑΝΕΙΖΕΙ ΑΙΩΝΙΩΣ! Άδωνις: Ο ίδιος ο λαός να αποφασίσει ότι θέλει επιτέλους να ξεφύγει από τη μιζέρια

«Καλύτερες ημέρες θα πετύχει ο λαός, αν ο ίδιος το αποφασίσει» λέει ο αντιπρόεδρος της ΝΔ

Θέση παίρνει για το θέμα που προκύψει στην ειδική αγωγή ο αντιπρόεδρος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Ο ίδιος τονίζει πως επρόκειτο για αιφνίδια κίνηση του ΕΟΠΥΥ να αλλάξει τον τρόπο πληρωμής, καθώς δεν είχε προηγηθεί διάλογος. Επισημαίνει, δε, πως οι γονείς είναι αυτοί που «πληρώνουν το μάρμαρο» από τους «λανθασμένους πολιτικούς χειρισμούς» του αναπληρωτή υπουργού Υγείας, Παύλου Πολάκη.

«Ήταν ένας λανθασμένος πολιτικός χειρισμός, κυρίως εκ μέρους του αναπληρωτή υπουργού Υγείας κ. Πολάκη, ο οποίος ως συνήθως λειτουργεί άγαρμπα και δεν μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες των ανθρώπων» είπε χαρακτηριστικά.

Μιλώντας στον δημοσιογράφο Λευτέρη Χ. Θεοδωρακόπουλο για το Πινάκιο (pinakio.blogspot.gr), ο αντιπρόεδρος της ΝΔ σχολίασε και τι έχει αλλάξει στο πεδίο της Υγείας από τότε που παρέδωσε το χαρτοφυλάκιο, ενώ απέδωσε τα εύσημα σε όσους προσπαθούν να συμμαζέψουν ό,τι είναι δυνατόν.

Ακόμη, έκανε απολογισμό για το τι έφταιξε και εδώ και επτά χρόνια η Ελλάδα είναι ακόμα στη δίνη των μνημονίων: «Όσο κάποιοι δεν βάζουν μυαλό, τα πράγματα θα πηγαίνουν διαρκώς προς το χειρότερο. Λυπάμαι που το λέω, αλλά αυτή είναι η αλήθεια. Μας ήρθε μια χρεοκοπία, μία κρίση. Πρέπει να αποφασίσουμε ως λαός πως θέλουμε να την αντιμετωπίσουμε. Να την αντιμετωπίσουμε με θάρρος και γενναιότητα πηγαίνοντας μπροστά ή κατηγορώντας ο ένας τον άλλον και μένοντας κολλημένοι στον βούρκο;».

«Αυτά τα επτά χρόνια δεν μπορούσαμε να ξεφύγουμε, γιατί ποτέ δεν στηρίξαμε μια μεταρρυθμιστική προσπάθεια στο σύνολο της κοινωνίας, χωριστήκαμε σε προδότες, γερμανοτσολιάδες και πατριώτες, και εμποδίσαμε στην πραγματικότητα την ανάπτυξη στον τόπο μας. Το κοινό συμφέρον της Ελλάδας είναι να μείνει στην ευρωζώνη και το κοινό συμφέρον της Ελλάδας είναι να γίνει η χώρα μας ένα κανονικό ευρωπαϊκό κράτος» ξεκαθάρισε.

Και συνέχισε: «Εμείς ως αντιπολίτευση, παρόλο που τον ΣΥΡΙΖΑ τον θεωρούμε τη χειρότερη κυβέρνηση που έχει περάσει ποτέ, δεν κάνουμε τίποτα απ’ όσα έκαναν αυτοί εναντίον μας. Γιατί αγαπάμε πραγματικά την Ελλάδα».

«Καλύτερες ημέρες θα πετύχει ο ελληνικός λαός, αν ο ίδιος το αποφασίσει. Οι ηγεσίες θα παίξουν τον ρόλο τους, αλλά ο ίδιος ο λαός πρέπει να αποφασίσει ότι θέλει επιτέλους να ξεφύγει από τη μιζέρια. Άρα, θα πρέπει να κάνουμε γρήγορα τις μεταρρυθμίσεις που χρειαζόμαστε. Αν τις κάνουμε, τότε ναι, θα έχουμε καλύτερες ημέρες» κατέληξε ο κ. Γεωργιάδης.

Διαβάστε όλη τη συνέντευξη στο http://pinakio.blogspot.de/2017/02/blog-post_11.html