25 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Άγριο κράξιμο στον ΣΥΡΙΖΑίο της Νέας Φιλαδέλφειας και γραφικότητες στο Ναύπλιο

Τα πράγματα δεν ήταν τόσο ήρεμα στην παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ο δήμαρχος, Άρης Βασιλόπουλος, αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς της ΑΕΚ.
Λίγο μετά την κατάθεση στεφάνου στο μνημείο που υπάρχει στην πόλη, περίπου 100 οπαδοί της ΑΕΚ αποδοκίμασαν έντονα τον Άρη Βασιλόπουλο και τους συνεργάτες του.


Να σημειωθεί ότι ο δήμαρχος αποτελεί "κόκκινο πανί" για τον κόσμο της Ένωσης, λόγω της αντίθεσης του για την κατασκευή του νέου γηπέδου των "κιτρινόμαυρων" στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δείτε το βίντεο μετά το 1:00 ενώ οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν κάθόλη τη διάρκεια της ομιλίας του αλλά και την ώρα που κατέθετε στεφάνι!


Παρέλαση με... παρατράγουδα στο Ναύπλιο: “Θα λογοδοτήσετε προδότες”

Με διαμαρτυρίες πραγματοποιήθηκε η μαθητική και στρατιωτική παρέλαση στην Αργολική Πρωτεύουσα, στην λεωφόρο της 25ης Μαρτίου στο Ναύπλιο.

Παρόντες ήταν οι βουλευτές Αργολίδος Ιωάννης Ανδριανός και Ιωάννης Μανιάτης, ο αντιπεριφερειάρχης Αργολίδος Α.Χειβιδόπουλος, ο δήμαρχος Ναυπλιέων Δημήτρης Κωστούρος, περιφερειακοί και δημοτικού σύμβουλοι, στρατιωτικές, αστυνομικές και δικαστικές αρχές, κα.

Ωστόσο τα βλέμματα τράβηξαν τα πανό με συνθήματα που αναρτήθηκαν κατά τη διάρκεια της παρέλασης. Σε αυτά μεταξύ άλλων αναγραφόταν: "Θα λογοδοτήσετε προδότες δοσίλογοι..."




πηγή: parapolitikaargolida