17 Μαρτίου 2017

ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ! Νίκος Παππάς: Βίντεο με εξορίστους προς τιμήν της μητέρας του

"Αντί αποχαιρετισμού για τη Μητέρα μου. Ιούλιος του 1974, η επιστροφή των εξόριστων από τη Γυάρο". Αυτό αναφέρει ο Νίκος Παππάς σε δημοσίευσή του στο Facebook, μετά τον χαμό της αγαπημένης του μητέρας.

Δύσκολες ώρες για τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Νίκο Παππά, ο οποίος έχασε την μητέρα του. Η Ματίνα Παππά, σύζυγος του ιστορικού στελέχους της Αριστεράς, Στέλιου Παππά, αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας και τον τελευταίο καιρό νοσηλευόταν σε ειδικό θεραπευτήριο στην Αγία Παρασκευή.

Λίγο νωρίτερα, με ένα συγκινητικό κείμενο, ο Στέλιος, ο Νίκος και ο αδελφός του, Μάριος Παππάς αποχαιρέτησαν την σύζυγο και μητέρα, που έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα.

Ο Νίκος Παππάς, ωστόσο, την αποχαιρέτησε και με ένα βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook.

Είναι εικόνες από την επιστροφή εξορίστων από τη Γυάρο και ο υπουργός αναφέρει στο μήνυμά του: "Σας ευχαριστώ όλους και όλες για τα μηνύματα συμπαράστασης. Αντί αποχαιρετισμού για τη Μητέρα μου. Ιούλιος του 1974, η επιστροφή των εξόριστων από τη Γυάρο".

Δείτε το βίντεο