Πέθανε ο εκδότης του «Φως των ΣΠΟΡ» Θόδωρος Νικολαΐδης

«Έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 92 ετών, ο Θόδωρος Νικολαϊδης, ιδρυτής της εφημερίδας «Φως των ΣΠΟΡ».

Την τελευταία του πνοή άφησε σε ηλίκία 92 ετών, ο Θόδωρος Νικολαΐδης, ο οποίος νοσηλευόταν τις τελευταίες ημέρες σε ιδιωτική κλινική.

Υπήρξε μια από τις πιο εμβληματικές προσωπικότητας της αθλητικής δημοσιογραφίας και ήταν ο άνθρωπος που το 1955, δημιούργησε μια από τις πιο επιτυχημένες εφημερίδες της χώρας, το «Φως των ΣΠΟΡ».

Πρόκειται για την εφημερίδα, η οποία αν και φίλα προσκείμενη στον Ολυμπιακό, αντιμετωπίστηκε από όλους τους Έλληνες με σεβασμό και αναγνώριση.

Ο «κυρ Θόδωρος», όπως ήταν γνωστός στην πιάτσα των δημοσιογράφων, βραβεύτηκε πέρυσι για την προσφορά του από το ίδρυμα «Μπότση» και θεωρήθηκε ως ένας από τους καλύτερους εκδότες στον ελληνικό Τύπο όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Ολυμπιακός λίγα λεπτά αφότου γνωστοποιήθηκε η είδηση, εξέδωσε ανακοίνωση εκφράζοντας τα συλληπητήρια του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Η ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και η οικογένεια του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ συμμετέχουν στο πένθος για το χαμό ενός σπουδαίου μέλους της ερυθρόλευκης οικογένειας, του ιστορικού εκδότη του Φωτός, Θεόδωρου Νικολαΐδη. Μεσίστιες οι ερυθρόλευκες σημαίες για έναν άνθρωπο που συνέδεσε άρρηκτα το διάβα της ζωής του με τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

Καλό ταξίδι στις αιώνιες θάλασσες».
Πέθανε ο εκδότης του «Φως των ΣΠΟΡ» Θόδωρος Νικολαΐδης Πέθανε ο εκδότης του «Φως των ΣΠΟΡ» Θόδωρος Νικολαΐδης Reviewed by Dexi Extrem on 13:08 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: