06 Μαρτίου 2017

Βίντεο: Χάος και ένταση με τις ατελείωτες ουρές στον ΕΦΚΑ Πάτρας

Ασφαλισμένοι, που προσέρχονταν το προηγούμενο διάστημα στην αρμόδια υπηρεσία, λάμβαναν την ενημέρωση πως μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν την ανανέωση κάτι στην πράξη αποδείχθηκε "άνθρακας"

Οργή, απελπισία και αγανάκτηση ήταν τα συναισθήματα τα οποία κατέκλυσαν του πολίτες της Πάτρας, οι οποίοι αποφάσισαν να πάνε από νωρίς το πρωί της Δευτέρας στο κεντρικά γραφεία του ΕΦΚΑ (πρώην ΙΚΑ), στη συμβολή των οδών Γούναρη και Κορίνθου, για την ανανέωση βιβλιαρίων ασθενείας.

Οι ουρές που σχηματίστηκαν ήταν ατελείωτες ενώ ο χρόνος αναμονής για να εξυπηρετηθούν σύμφωνα με καταγγελίες προϋπέθετε ότι θα είχαν... πολλές ώρες «ελεύθερες».

Η σημερινή εικόνα που θυμίζει τριτοκοσμική χώρα, οφείλεται στο γεγονός πως ασφαλισμένοι, που προσέρχονταν το προηγούμενο διάστημα στην αρμόδια υπηρεσία, λάμβαναν την ενημέρωση πως μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν την ανανέωση κάτι στην πράξη αποδείχθηκε "άνθρακας", ως εκ τούτου από πολύ νωρίς το πρωί της Δευτέρας, επισκέφθηκαν τα γραφεία προκειμένου να εξυπηρετηθούν.

Η κατάσταση δεν άργησε να ξεφύγει, όταν οι αγανακτισμένοι πολίτες, άρχισαν να φωνάζουν προς όποιον θεωρούσαν υπεύθυνο για την απίστευτη ταλαιπωρία τους: