13 Μαρτίου 2017

Εντυπωσιακό βίντεο: Αλεξιπτωτιστές των Ειδικών Δυνάμεων «κατέλαβαν» το αεροδρόμιο Ιωαννίνων!

Τριάντα άνδρες έπεσαν με τα αλεξίπτωτά τους κερδίζοντας επιφωνήματα θαυμασμού από όσους είχαν σπεύσει στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες

Και ξαφνικά ο ουρανός των Ιωαννίνων γέμισε αλεξιπτωτιστές... Το στρατιωτικό αεροσκάφος έκανε τρεις ρίψεις με σκοπό την ανακατάληψη του αεροδρομίου Ιωαννίνων.. Όλα αυτά βέβαια στο πλαίσιο άσκησης του Ελληνικού Στρατού.

Τριάντα άνδρες έπεσαν με τα αλεξίπτωτά τους κερδίζοντας επιφωνήματα θαυμασμού από όσους είχαν σπεύσει στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τις εντυπωσιακές εικόνες.

Πρόκειται για άνδρες των ελληνικών ειδικών δυνάμεων, οι οποίοι θεωρούνται οι επίλεκτοι των επιλέκτων και εκπαιδεύονται για επιχειρήσεις εξαιρετικά δύσκολες.

Τα Επίλεκτα Τμήματα Αλεξιπτωτιστών θεωρούνται ότι καλύτερο διαθέτει ο ελληνικός στρατός αλλά και από τα κορυφαία του κόσμου.

O αριθμός ασκήσεων που εκτελεί η μονάδα είναι αυξημένος, ενώ ένα σημαντικό στοιχείο είναι η συχνή εξάσκησή της με εκπαιδευτικά ταξίδια στο εξωτερικό, σε συνεργασία με άλλες επίλεκτες μονάδες χωρών του NATO.



Πηγή: epiruspost.gr