09 Μαρτίου 2017

Συγκλονιστικό βίντεο: Ιρακινός στρατιώτης θυσιάζεται για να σώσει τους συντρόφους του

Οδήγησε αυτοκίνητο μπροστά σε παγιδευμένο όχημα τζιχαντιστών, λειτουργώντας ως ασπίδα

Η μάχη για την επικράτηση στη Μοσούλη συνεχίζεται με αμείωτη ένταση, καταγράφοντας σε καθημερινή βάση σκηνές φρίκης από τις συγκρούσεις σώμα με σώμα του ιρακινού στρατού με τους τζιχαντιστές, οι οποίοι έχουν συγκεντρώσει όλες τις δυνάμεις τους, προκειμένου να διατηρήσουν ένα από τα τελευταία προπύργιά τους στο Ιράκ.
Συγκλονιστικό βίντεο από Drone κατέγραψε την αυτοθυσία ενός Ιρακινού στρατιώτη, ο οποίος έδωσε τη ζωή του, προκειμένου να σώσει μεγάλο αριθμό συντρόφων του.

Ο Ιρακινός στρατιώτης μπήκε σε ένα αυτοκίνητο του στρατού και κατευθύνθηκε με ταχύτητα προς το σημείο όπου είχε σταθμεύσει παγιδευμένο όχημα των τζιχαντιστών, βάζοντας ως ασπίδα το όχημα που οδηγούσε και τον ίδιο του τον εαυτό, προκειμένου να σώσει ζωές.

Η έκρηξη που σημειώθηκε ήταν τεράστια, αλλά το αυτοκίνητο του Ιρακινού στρατιώτη λειτούργησε ως ασπίδα για τους συναδέλφους του που βρίσκονταν σε ακτίνα βολής.

Οι τζιχαντιστές έχουν περιοριστεί σε ένα εξαιρετικά μικρό κομμάτι της πόλης, το οποίο, ωστόσο, υπερασπίζονται με όλες τις δυνάμεις τους.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο με τον Ιρακινό στρατιώτη να οδηγεί το αυτοκίνητο μπροστά στο παγιδευμένο όχημα...