15 Μαρτίου 2017

ΦΩΤΟ-Καμουφλαρισμένο όπλο με χειροβομβίδες ήταν το «τσουρέκι» του Καμμένου

Οι ειδικές ακτίνες Χ για φωτογραφίες αποκαλύπτουν την αδιάψευστη αλήθεια: μέσα στο τσουρέκι βρίσκονται δύο χειροβομβίδες

Καμουφλαρισμένο όπλο με χειροβομβίδες ήταν το «τσουρέκι» του Καμμένου

Η άγνοια πάνω στη σύγχρονη μυστική οπλική τεχνολογία οδήγησε πολλούς που είδαν τη φωτογραφία του ΥΠΕΘΑ ενώ παρακολουθεί με σκληρό ύφος την άσκηση στη Θάσο, να βγάλουν γρήγορα συμπεράσματα για το κολατσιό του
Το σκληρό ύφος του Πάνου Καμμένου θα έπρεπε να τους βάλει σε υποψίες, αφού είναι προφανές ότι κανένας τόσο σκληρός τύπος που είναι έτοιμος να πιει το αίμα των εχθρών με το μπουρί της σόμπας δεν θα καταδεχόταν ως σνακ τίποτα λιγότερο από ατσάλι – ή έστω σίδερο.

Ευτυχώς η τεχνολογία τίθεται στην υπηρεσία της αλήθειας. Και ένα γρήγορο σκανάρισμα με ακτίνες Χ της περίφημης φωτογραφίας από την πολεμική άσκηση στη Θάσο αποκαλύπτει την αλήθεια που δεν ήταν φανερή με γυμνό μάτι: αυτό που μοιάζει σαν ένα αθώο προϊόν των εργαστηρίων Τερκενλή, στην πραγματικότητα έχει βγει από τα πιο προηγμένα εργαστήρια «τσουρεκοτεχνολογίας» του ελληνικού στρατού. Και κρύβει μέσα του ένα υπερόπλο καταστροφής με ισχύ δύο ολόκληρων χειροβομβίδων!

Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του κρυφού υπερόπλου, σε περίπτωση που ο Πάνος Καμμένος ή κάποιος από τους συμπολεμιστές του βρεθεί σε κίνδυνο, το μόνο που έχει να κάνει είναι να δαγκώσει το τσουρέκι σε ένα ειδικό σημείο – μια κίνηση που τραβάει ταυτόχρονα την περόνη στις δύο κρυμμένες χειροβομβίδες.

Ταυτόχρονα ενεργοποιεί ένα μηχανισμό που κάνει το τσουρέκι ακαταμάχητο και σχεδόν υπνωτίζει τον εχθρό που δεν μπορεί παρά να ζητήσει μια δαγκωνιά. Και τότε ο υπουργός δεν έχει παρά να του πετάξει το τσουρέκι χειροβομβίδα – σα να του το προσφέρει. Η έκρηξη θα γίνει στα χέρια του εχθρού και θα εξουδετερωθεί.



(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/editorial/krousan-to-survivor-tsoureki-o-kammenos-44341370476