ΝΔ: Ο Τσίπρας πέτυχε ως ψεύτης, αλλά απέτυχε ως Πρωθυπουργός

Το σημερινό άρθρο του Πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σχολίασε με ανακοίνωσή της η Νέα Δημοκρατία.

«Ο κ. Τσίπρας, με όσα λέει για την αξιολόγηση, την ποσοτική χαλάρωση και τα μέτρα για το χρέος, συνεχίζει την τακτική του εμπαιγμού», αναφέρει αρχικά η ανακοίνωση της ΝΔ και συνεχίζει:
«Είναι ο ίδιος που διακήρυσσε, κατ’ επανάληψη, ότι η δεύτερη αξιολόγηση θα έκλεινε μέσα στον περασμένο χρόνο. Είναι ο ίδιος που διαβεβαίωνε, τον περασμένο Σεπτέμβριο, ότι είναι πιο κοντά από ποτέ στη ρύθμιση του χρέους. Είναι ο ίδιος που τοποθετούσε, τον περασμένο Οκτώβριο, την ένταξη της Ελλάδας στο πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης στις αρχές του 2017. Είναι ο ίδιος που, με άρθρο του στην ίδια εφημερίδα, τον περασμένο Νοέμβριο, διαβεβαίωνε πως όλα αυτά θα γίνονταν έγκαιρα».
Κλείνοντας την ανακοίνωση, η ΝΔ σημειώνει ότι: «Δυστυχώς για τη χώρα, ο κ. Τσίπρας πέτυχε ως ψεύτης, αλλά απέτυχε ως πρωθυπουργός».
ΝΔ: Ο Τσίπρας πέτυχε ως ψεύτης, αλλά απέτυχε ως Πρωθυπουργός ΝΔ: Ο Τσίπρας πέτυχε ως ψεύτης, αλλά απέτυχε ως Πρωθυπουργός Reviewed by Dexi Extrem on 15:34 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: