13 Μαρτίου 2017

Μοιραία Πόρσε: Ο ρόλος του ποδοσφαιριστή και η μυστηριώδης παραίτηση των εμπειρογνωμόνων

Όσο περνούν οι μέρες, τα ερωτήματα για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, με την πόρσε που προκάλεσε το θάνατο τεσσάρων ατόμων στην εθνική οδό, παραμένουν.

Ο ποδοσφαιριστής με το Audi 

 Η υπόθεση με τη φονική Porsche απασχολεί τα υψηλά κλιμάκια της Αστυνομίας που ζητούν καθημερινά ενημέρωση για το πού βρίσκονται οι έρευνες. Αποτέλεσμα, να ερευνάται σε βάθος κάθε πτυχή της υπόθεσης και με οδηγό τα βίντεο της Νέας Οδού.

Αποδείχτηκε ότι όσα υποστήριξε ο Υπάτιος Πατμάνογλου για ένα Audi που σταμάτησε στο σημείο λίγα λεπτά μετά την τραγωδία είναι αληθή. Σύμφωνα με τα βίντεο, 8 λεπτά μετά την πρόσκρουση της Porsche με το Honda Civic, από το σημείο διήλθε ένα Audi R8, το οποίο οι αστυνομικοί εντόπισαν σε ποιον ανήκει.

Πρόκειται για γνωστό ποδοσφαιριστή που, όπως αποδεικνύεται από τις 19 κάμερες στα 50 χιλιόμετρα από τα διόδια Αφιδνών, μέχρι το πάρκινγκ του θανάτου, ακολουθούσε τη δαιμονισμένη Porsche χωρίς όμως ποτέ να εμπλακεί σε κόντρα με τον οδηγό της. Όπως γράφει η εφημερίδα Πρώτο Θέμα, ο ποδοσφαιριστής αναμένεται τις επόμενες ημέρες να δώσει κατάθεση.

Η αλλαγή πραγματογνωμόνων και η απώλεια αέρα 

Την περασμένη Δευτέρα η Εισαγγελία Θηβών διόρισε δύο πραγματογνώμονες από τη Βοιωτία προκειμένου να ασχοληθούν με τη μοιραία Porsche. Ο διορισμός τους κράτησε λίγες ώρες γιατί ο ένας ζήτησε να παραιτηθεί, όπως και έγινε, ενώ ο δεύτερος ενεπλάκη σε τροχαίο με αποτέλεσμα να μην μπορεί να αντεπεξέλθει στα καθήκοντά του. Έτσι, λοιπόν, επελέγησαν να τους αντικαταστήσουν δύο άλλοι πραγματογνώμονες από την Αθήνα.

Το mail-φωτιά που έφτασε στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ.  

Λίγες ημέρες μετά το τροχαίο της Βοιωτίας στο επίσημο e-mail του αρχηγείου έφτασε μια επιστολή από μια γυναίκα οδηγό που περιγράφει με κάθε λεπτομέρεια όσα εφιαλτικά έζησε το απόγευμα της 26ης Φεβρουαρίου στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας.

Πηγές από την Κατεχάκη λένε ότι η γυναίκα κινούνταν στη μεσαία λωρίδα του αυτοκινητόδρομου με ταχύτητα που άγγιζε τα 120 χιλιόμετρα την ώρα, όταν είδε τη μοιραία Porsche να την πλησιάζει σαν σίφουνας. Ήταν τέτοια η ταχύτητα με την οποία κινούνταν που μόλις πέρασε από δίπλα της, όπως χαρακτηριστικά αναφέρει, το αυτοκίνητό της σηκώθηκε στον αέρα. Η οδηγός τρόμαξε και παραλίγο να χάσει τον έλεγχό του.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τις επόμενες ημέρες η συγκεκριμένη γυναίκα θα κληθεί να δώσει αναλυτική κατάθεση στους αστυνομικούς που χειρίζονται την υπόθεση, με την ελπίδα να αποκαλύψει κάποια λεπτομέρεια που ψάχνουν οι ειδικοί για να διαλευκάνουν πλήρως την υπόθεση.