23 Μαρτίου 2017

Καμαρώνουν στην ΟΝΝΕΔ-Απανωτά συγχαρητήρια από "πουτάνες του Νότου" ΣΥΡΙΖΑίες για τον αποκεφαλισμό του μπούφου

Οι ίδιες "πουτάνες του Νότου" που όταν ο σύντροφός τους Καμμένος έγραφε πως οι Κύπριοι πηδάνε τις γυναίκες των Σουηδών έκαναν μούγγα
Εν τω μεταξύ η προβατίνα έχει χάσει την μπάλα εισάγοντας τον "ρατσισμό" στην οικονομία... απαγορεύεται λέει να λέμε ότι οικονομικά οι Έλληνες (γιατί ο Ντάισελμπλουμ για τους Έλληνες μιλούσε αφού για αυτούς είχε ερωτηθεί και όχι για τους Νότιους όπως θέλουν να λένε οι ΣΥΡΙΖΑίοι) τα έκαναν "πουτάνα όλα" γιατί διαχωρίζουμε τους ανθρώπους και τους προσβάλουμε

Με νέα ανάρτησή της στο Facebook, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργός, Σία Αναγνωστοπούλου αναφέρεται στην σεξιστική επίθεση που δέχτηκε από τον διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης, Εμμανουήλ Κούλα.

«Ευτυχώς η ΟΝΝΕΔ αντέδρασε στην πολιτικά αήθη επίθεση του διευθυντή της στη Θεσσαλονίκη» επισημαίνει η κ. Αναγνωστοπούλου.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προσθέτει ωστόσο: «Όμως, επειδή το κακό έχει παραγίνει και δεν αφορά μεμονωμένες περιπτώσεις, αλλά ένα μεγάλο μέρος αυτών που έχουν λόγο στον δημόσιο χώρο (πολιτικοί, δημοσιογράφοι, ιεράρχες, κλπ), και οι οποίοι μπορούν ανέξοδα να προσβάλλουν (κι εκπαιδεύουν και τους νεότερους στην προσβολή) την προσωπικότητα άλλοτε γυναικών ή ανδρών, άλλοτε προσφύγων ή μεταναστών, ομοφυλόφιλων, έγχρωμων, κλπ., η προσφυγή στη Δικαιοσύνη καταντάει να είναι ο μοναδικός δρόμος».

«Πολύ απλά, δεν μπορεί ο καθένας ή η καθεμιά να λέει ό,τι θέλει, όταν αυτό που λέει θίγει τον πυρήνα της συνταγματικής τάξης και των ευρωπαϊκών αξιών που είναι ο σεβασμός και η προστασία της αξίας του ανθρώπου. Και η αξία του ανθρώπου δεν προσδιορίζεται ούτε εμφανισιακά, ούτε ηλικιακά, ούτε με βάση το χρώμα, την κατάσταση ή την γεωγραφία» συνεχίζει η κ. Αναγνωστοπούλου.

«Όταν θίγεται ο πυρήνας της συνταγματικής τάξης, τότε η Ακροδεξιά και η εξοικείωση της κοινωνίας με τον φασισμό δεν αργεί καθόλου. Γι αυτό αντέδρασα στη δήλωση του Ντάισελμπλουμ. Γιατί εξοικειώνονται οι κοινωνίες με την προσβολή ανθρώπων, στη βάση του αν είναι "Νότιοι" ή "Βόρειοι", "πρόσφυγες" ή "κίτρινοι", γυναίκες ή άνδρες...» καταλήγει.





Ένταση στη Βουλή για τη σεξιστική επίθεση στην Αναγνωστοπούλου

Ανέβηκαν οι τόνοι στη Βουλή με αφορμή το σεξιστικό σχόλιο που έκανε μέσω twitter o διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Εμμανουήλ Κούλας για τη βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Σία Αναγνωστοπούλου.

«Η ΝΔ σφυρίζει ακόμα αδιάφορα, δεν έχει ψελλίσει ούτε μια λέξη καταδίκης για τη χυδαία, εξωφρενική, σεξιστική επίθεση του διευθυντή της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης εναντίον της συναδέλφου, της Σίας Αναγνωστοπούλου» είπε η Αννέτα Καββαδία.

«Διεγράφη» της απάντησε από τα έδρανα κάποιος βουλευτής.

«Εάν διεγράφη συγχαρητήρια. Έστω και αργά...» συνέχισε η κ. Καββαδία.

Ακολούθησαν αντιδράσεις από βουλευτές που βρίσκονταν στην αίθουσα με την κ. Καββαδία να επιμένει ότι άργησε να αντιδράσει η ΝΔ.

«Τι έγινε τώρα: Εμείς τα φάγαμε στα ποτά, ο κ. Ντάισελμπλουμ έχασε τη νηφαλιότητά του, τώρα βλέπω κι άλλες παρενέργειες» παρενέβη ο Γιώργος Βαρεμένος από την έδρα.

Δείτε το βίντεο: