08 Μαρτίου 2017

Βίντεο: Δείτε το σαρδόνιο γέλιο της Μέι που... έριξε το διαδίκτυο

«Μοιάζει με supervillain από καρτούν ή με γάτα που προσπαθεί να φτύσει τριχόμπαλα», γράφουν οι χρήστες του Twitter
Μπορεί η σημερινή μέρα να άνηκε θεωρητικά στον υπουργό Οικονομικών της Μεγάλης Βρετανίας, ο οποίος παρουσίασε σήμερα στη βουλή της χώρας του...
τον προϋπολογισμό για το Brexit, όμως τελικά την παράσταση έκλεψε τελικά από τον Φίλιπ Χάμοντ η Τερέζα Μέι και το... σαρδόνιο γέλιο της.



Η Βρετανίδα πρωθυπουργός καταγράφηκε από τις κάμερες να γελάει ειρωνικά μετά από μία δήλωση του επικεφαλής των Εργατικών, Τζέρεμι Κόρμπιν, η οποία αναφερόταν σε μια μυστική συμφωνία της κυβέρνησης με τις Αρχές της κομητείας του Σάρεϊ, σχετικά με μια επικείμενη αύξηση των δημοτικών τελών.


Στην προσπάθειά της να δείξει πόσο εξωφρενικές και αστείες ήταν οι κατηγορίες του αρχηγού τις αντιπολίτευσης, η Μέι άρχισε να γελά μέσα στον κοινοβούλιο σαν... μοχθηρός κακός από καρτούν, κάτι που - όπως θα περίμενε κανείς - προκάλεσε απίστευτο τρολάρισμα στο διαδίκτυο.

«Μοιάζει με γάτα που προσπαθεί να φτύσει μια τριχόμπαλα», έγραψε ένας χρήστης κοροϊδεύοντας το...ταρακούνημα της Μέι, ενώ κάποιος άλλος εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι η Βρετανίδα πρωθυπουργός είχε κάνει πολλές πρόβες για τα τελειοποιήσει το ειρωνικό γέλιο της.