10 Μαρτίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΗΛΙΘΙΟΙ! Ποια fake news; Ο υπουργός Πετρόπουλος ανακάλυψε τα... "φάκ νιούζ"

Μετά τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας Παύλο Πολάκη με το «κόπι πάστε» (copy paste) και το «ΧΙΒ» (HIV), σειρά έρχεται να πάρει ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος ο οποίος σήμερα στην ομιλία του στη Βουλή προκάλεσε απορία στους παρευρισκόμενους με τα αγγλικά του και μειδιάματα.

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας καταγγέλλοντας τους βουλευτές της αντιπολίτευσης

«Στο χώρο του κοινοβουλίου παράγονται τα “Fak News”» είπε ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας Τάσος Πετρόπουλος στην Ολομέλεια της Βουλής – αντί του ορθού fake news - προκαλώντας απορίες τόσο στους παριστάμενους βουλευτές όσο και στους μαθητές που παρακολουθούν την συνεδρίαση από τα θεωρία.

Αναφορικά δε με τις ψευδείς ειδήσεις ο κ. Πετρόπουλος υποστήριξε ότι σε αυτές εντάσσονται τα δημοσιεύματα περι πανηγυρισμών κάθε φορά που τον συναντούν στο δρόμο οι ελεύθεροι επαγγελματίες.

«Fak news δηλαδή ψευδείς ειδήσεις. Ποτέ δεν είπα -όπως υποστηρίζουν οι συνάδελφοι της αντιπολίτευσης- ότι οι ελεύθεροι επαγγελματίες με επευφημούν στους δρόμους» ανέφερε χαρακτηριστικά ο αναπληρωτής υπουργός Εργασίας για να προσθέσει: «Άκουσα προηγουμένως ότι η κυρία Αχτσιόγλου δεν είναι σήμερα στη Βουλή γιατί βρίσκεται στο Χίλτον. Ούτε αυτό το είπα».


Xρήστος Μπόκας
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ