06 Μαρτίου 2017

Η "χάρη" του Σώρρα έφτασε στη Γερμανία! Μας τρολάρουν δίχως προηγούμενο [vid]

Διεθνή καριέρα κάνει ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος έγινε θέμα στο κρατικό κανάλι της Γερμανίας. Ο Αρτέμις Σώρρας είπε τα... δικά του και οι Γερμανοί (φυσικά) μας τρόλαραν! Μάλιστα, όπως θα δείτε στο βίντεο που ακολουθεί ο Γερμανός δημοσιογράφος άκουγε με το στόμα ανοιχτό τον Αρτέμη Σώρρα να του λέει ότι έχει 600 δισ. ευρώ!

Στο ρεπορτάζ αναφέρεται εκτός των άλλων πως ακόμα και αν δεν ακούγεται σοβαρό αλλά αστείο, ο Αρτέμης Σώρρα είναι για πολλούς Έλληνες κάτι σαν Μεσσίας και θέλει να αναλάβει την εξουσία.

Ο Αρτέμης Σώρρας του λέει πως έχει τα 600 δισ. ευρώ ενώ του δηλώνει υπεύθυνα πως θα ελέγξει τα κρατικά ταμεία όλης της Ευρώπης. Ο δημοσιογράφος σχολιάζει ότι ο Σώρρας θέλει να αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας και για αυτό έχει υποσχεθεί να ξεπληρώσει το χρέος της χώρας με την ιδιωτική του περιουσία. Ωστόσο, αναφέρει ο δημοσιογράφος, υπάρχει ένα πρόβλημα... Κανείς δεν ξέρει που θα βρει τα λεφτά.

Αρτέμης Σώρρας: Έχει ξεφύγει! Υπόσχεται ασυλία σε μεθυσμένους οδηγούς
Ο Σώρρας από την άλλη συνεχίζει να λέει τα δικά του... τονίζοντας ότι θα πάρει την εξουσία γιατί είναι πολλά τα μέλη της Ελλήνων Συνέλευσις και πως "μας ψεκάζουν". Την ίδια ώρα, που η Ελλάδα είναι σοκαρισμένη από τα τροχαία δυστυχήματα των τελευταίωςν ημερών ο Αρτέμης Σώρρας, χωρίς καμία ντροπή, υπόσχεται... ασυλία στους μεθυσμένους οδηγούς.


Τηλεόραση: Alpha