Παρασκευή, 17 Μαρτίου 2017

Wall Street Journal: Πολυεθνική εταιρεία μεταφορών εξαγοράζει το 90% των Πυρήνων της Φωτιάς!Η πώληση της επιτυχημένης τρομοκρατικής startup αποδεικνύει ότι οι ελληνικές εταιρείες μπορούν να σταθούν διεθνώς αρκεί να παραμένουν ελεύθερες από τον ασφυκτικό εναγκαλισμό του κράτους και της φορολογίας

Αλλη μια χρυσή ιστορία ελληνικής επιχειρηματικότητας και της εξωστρέφειας της ελληνικής οικονομίας γράφεται αυτές τις μέρες με την εξαγορά των Πυρήνων της Φωτιάς από πολυεθνικό κολοσσό στον τομέα των μεταφορών.

Οπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ της Wall Street Journal, σημαντικό ρόλο στην συμφωνία έπαιξε η τελευταία επιτυχημένη επιχείρηση αποστολής των «τρομοπακέτων» στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε και στο ΔΝΤ, που ανέβασαν σημαντικά το γόητρο της ελληνικής startup και την ανέβασαν σημαντικά στον πίνακα των πιο innovative εταιρειών παγκοσμίως.

Οπως ανακοίνωσε εκπρόσωπος της εταιρίας που αγόρασε το πλειοψηφικό πακέτο των Πυρήνων, η ελληνική εταιρία θα διατηρήσει την επιχειρησιακή της αυτονομία ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη και τη εφαρμογή για κινητά με την οποία ο χρήστης θα μπορεί να εντοπίζει την διαδρομή του τρομοπακέτου του.


Το πρωτοσέλιδο της Wall Street Journal που έσκασε σαν βόμβα στα διεθνή τρομοχρηματιστήρια

(Σημείωση: Το κείμενο αυτό και η φωτογραφία που το συνοδεύει, αποτελούν προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε τα υπεύθυνα)

Νίκος Ζαχαριάδης
http://www.protagon.gr/apopseis/moufanet/polyethniki-etairia-metaforwn-eksagorazei-to-90-twn-pyrinwn-tis-fwtias-44341372425


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου