Η Μίλαν πουλήθηκε μετά από 31 χρόνια - Σε Κινέζους έναντι 740 εκατ. ευρώ

Το σήριαλ κράτησε περίπου ένα χρόνο και τελικά είχε αίσιο τέλος για τους οπαδούς της Μίλαν. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι ήρθε σε οριστική συμφωνια με το κονσόρτιουμ των Κινέζων έναντι του ποσού των 740 εκατομμυρίων ευρώ.


Μετά από 31 χρόνια, η Μίλαν άλλαξε χέρια. Ο Σίβλιο Μπερλουσκόνι ήρθε σε οριστική συμφωνία με το γκρουπ επιχειρηματιών από την Κίνα, του οποίου ηγείται ο επιχειρηματίας Yonghong Li, για τη μεταβίβαση του 99,93% των μετοχών, κάτι που σημαίνει πως η εταιρεία Rossoneri Sport Investment Lux έχει πλέον τον απόλυτο έλεγχο.

Η συμφωνία ανακοινώθηκε από την εταιρεία Finivest, η οποία είχε αναλάβει να ολοκληρώσει το deal ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Στο συμφωνηθέν ποσό, υπάρχει ένα αρκετά μεγάλο άνοιγμα χρεών, τα οποία αναλαμβάνουν οι Κινέζοι ενώ το ποσό των 220 εκατομμυρίων ευρώ δόθηκε σε αμοιβές αρκετών διαμεσολαβητών, εκτοξεύοντας την αξία της αγοράς της Μίλαν, κοντά στο 1 δισ. ευρώ.
Η Μίλαν πουλήθηκε μετά από 31 χρόνια - Σε Κινέζους έναντι 740 εκατ. ευρώ Η Μίλαν πουλήθηκε μετά από 31 χρόνια - Σε Κινέζους έναντι 740 εκατ. ευρώ Reviewed by Dexi Extrem on 19:06 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: