ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; Θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας παίκτρια του Ολυμπιακού!

Ο ΕΣΚΑΝ ενημέρωσε του “ερυθρόλευκους” πως η Όλγα Χατζηνικολάου βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας, σε έλεγχο που έγινε κατά τη διάρκεια του Final-4 Κυπέλλου μπάσκετ γυναικών (ο Ολυμπιακός νίκησε τον Πανιώνιο στον τελικό).

Μέσω της ανακοίνωσης του, η μεριά του Ολυμπιακού ενημέρωσε πως θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο, για να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου.

Η ανακοίνωση του Ολυμπιακού:

"Όπως ενημερώθηκε ο σύλλογος μας, από το ΕΣΚΑΝ, κατά τον έλεγχο Ντόπινγκ που πραγματοποιήθηκε κατά την διάρκεια του Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος Γυναικών στις 26/03/2017, η αθλήτρια Όλγα Χατζηνικολάου, βρέθηκε θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας.

O Ολυμπιακός Σ.Φ.Π. θα κινηθεί με κάθε νόμιμο τρόπο, για να προστατέψει τα συμφέροντα του σωματείου, λειτουργώντας βάσει του καταστατικού, του εσωτερικού κανονισμού του τμήματος Μπάσκετ Γυναικών, του κανονισμού της Ε.Ο.Κ. και της αθλητικής δικαιοσύνης".
ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; Θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας παίκτρια του Ολυμπιακού! ΕΤΣΙ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΠ' ΤΟΝ ΠΑΝΙΩΝΙΟ ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ; Θετική σε χρήση απαγορευμένης ουσίας παίκτρια του Ολυμπιακού! Reviewed by Dexi Extrem on 19:03 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: