12 Απριλίου 2017

Ο Ινδός ''μαχαραγιάς'' που θύμισε τον Αρτέμη Σώρρα - Αναστάτωση στην Ολυμπία

Του κρατούσαν ομπρέλα για να προστατεύεται από τον ήλιο και τον άφησαν να ξεκουραστεί. Μετά το “πάθημα” με τον Αρτέμη Σώρρα στην Ολυμπία το “φυσάνε και δεν κρυώνει”. Έτσι χθες μόλις εμφανίστηκε ένα πολυπληθές γκρουπ Ινδών επιβατών κρουαζιερόπλοιου που κινούσε “υποψίες” ανάλογης κατάστασης σήμανε συναγερμός. Πάνω κάτω είχαν να αντιμετωπίσουν μια ανάλογη κατάσταση.


Ένας Ινδός πνευματικός ηγέτης, 46χρονος ο Ντιπάκμπχαϊ Ντέσά - Pujya Deepakbhai Desai - εμφανίστηκε μαζί με τους πιστούς του, να επισκεφθούν αυτόν τον παγκόσμιο χώρο σύμβολο της Ολυμπίας. Το προσωπικό φοβούμενο μήπως οι Ινδοί αρχίσουν “όρκους”, “μετάνοιες”, “τραγούδια”, φρόντισαν ευγενικά να ενημερώσουν τι επιτρέπεται και τι όχι στον αρχαιολογικό χώρο.

Εκείνο που κατάφεραν οι Ινδοί με τον Πνευματικό τους ηγέτη ήταν να φωτογραφηθούν σε κάποια σημεία, όπου ο Pujya Deepakbhai Desai, επιθυμούσε να κάτσει να ξαποστάσει. Και όπως βλέπετε οι πιστοί και καρέκλα του είχαν για να ξεκουραστεί και ομπρέλα για να μην τον κάψει ο ήλιος… Με λίγα λόγια… Μαχαραγιάς…

Πηγή: ilialive.gr