12 Απριλίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Καμμένος φτύνει στα μούτρα τους ΣΥΡΙΖΑίους: Οσο είμαστε στην κυβέρνηση, το Aγιο Φως θα έρχεται με τιμές αρχηγού κράτους

Τέλος στη συζήτηση που προσπάθησαν να ξεκινήσουν βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ για αλλαγή στο καθεστώς κάτω από το οποίο έρχεται το Άγιο Φως στην Ελλάδα θέλησε να βάλει ο Πάνος Καμμένος.


Μιλώντας στη κοινοβουλευτική ομάδα των ΑΝΕΛ, είπε: «Όσο είμαστε κυβέρνηση, το Άγιο Φως θα το υποδεχόμαστε με τιμές αρχηγού κράτους».

Αναφερόμενος την κατάσταση που δημιουργείται στη χώρα μετά τη διαπραγμάτευση, είπε ότι η Ελλάδα εισέρχεται σε μια καινούργια ρότα που θα φέρει γαλήνη και ανάπτυξη.

Ως προς τη συζήτηση στη Βουλή για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την Υγεία, ο κ. Καμμένος υπενθύμισε τη δέσμευση των ΑΝΕΛ προς τον ελληνικό λαό περί αμείλικτης στάσης σε θέματα διαφθοράς και «ομερτά», προσθέτοντας ότι για τα εξοπλιστικά ήδη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις και ότι οι ΑΝΕΛ και η κυβέρνηση συγκρούστηκαν με πάσης φύσεως συμφέροντα, συμπεριλαμβανομένων και των εκδοτικών. Τέλος, ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ είπε ότι και το κόμμα εισέρχεται σε νέα φάση οργάνωσης με δημιουργία κομματικών δομών σε όλη την Ελλάδα.