13 Απριλίου 2017

BINTEO-Γεωργιάδης: Νέα εξεταστική για την Υγεία μόλις γίνει κυβέρνηση η ΝΔ – Να ελεγχθεί και η περίοδος ΣΥΡΙΖΑ

Νέα εξεταστική επιτροπή προανήγγειλε ο Άδωνις Γεωργιάδης, μιλώντας στο «Ακραίως» του ΣΚΑΪ και στον Γιώργο Παπαχρήστο. Ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, αναφερόμενος στη χθεσινή συζήτηση στη Βουλή, τόνισε πως: «Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πιστεύει ότι θα ξεχάσουν οι συνταξιούχοι τις περικοπές με ένα σόου στην Βουλή για την Υγεία».


«Αν τους ενδιέφερε δεν θα είχαν εξαιρέσει τη δική τους περίοδο», υπογράμμισε. Ο κ. Γεωργιάδης αναφέρθηκε επίσης στις χθεσινές δηλώσεις του Παναγιώτη Κουρουμπλή, από τα υπουργικά έδρανα.

Όπως είπε ο κ. Γεωργιάδης: «Χθες με αυτό που είπε ο Κουρουμπλής έβαλε σε μπελά τον Ανδρέα Ξανθό. Είπε (σ.σ  ο κ. Κουρουμπλής) ότι είχε έτοιμο δελτίο τιμών φαρμάκων, το οποίο το έλεγξε η τρόικα, το παρέδωσε αλλά οι επόμενοι δεν το έβγαλαν».

«Υπήρξε σίγουρα παρανομία, πρέπει να βγαίνουν δύο δελτία τιμών μέσα στον χρόνο. Άρα όλο το 2015 δεν ίσχυσε δελτίο τιμών καινούριο. Αυτό είναι ένα δώρο 100 εκατ. ευρώ στις φαρμακοβιομηχανίες στο σύνολο του έτους», εξήγησε ο κ. Γεωργιάδης.

Ερωτηθείς γιατί συμμετείχε η ΝΔ στη συζήτηση, ο κ. Γεωργιάδης τόνισε πως «Συμμετείχαμε στη συζήτηση διότι αλλιώς θα αφήναμε τον ΣΥΡΙΖΑ να μας παρουσιάζει ως κλέφτες και να παρουσιάζει τον εαυτό του «ως αρχάγγελο της κάθαρσης»


http://newpost.gr/politiki/601502/gewrgiadhs-sto-akraiws-eksetastikh-gia-thn-ygeia-molis-ginei-h-nd-kybernhsh-ndash-na-elegxthei-kai-h-periodos-syriza