28 Απριλίου 2017

Λ. Αυγενάκης: Ένας χρόνος σκληρής δουλειάς για την Παράταξη

Χθες (27/4/16 -27/4/17), συμπληρώθηκε ένας χρόνος από την εκλογή του Βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη στην θέση του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.


Ο Λευτέρης Αυγενάκης εξελέγη Γραμματέας μετά το 10 ο Τακτικό Συνέδριο της Νέας Δημοκρατίας, που εξέπεμψε το σύνθημα της αναγέννησης, της ανασυγκρότησης και της λειτουργίας του Κόμματος, στη λογική της πραγματικής, της ουσιαστικής συμμετοχής των μελών του, αλλά και της Κοινωνίας στην παραγωγή της πολιτικής.

Ο νέος Γραμματέας της Ν.Δ. υπηρετώντας το μήνυμα Διεύρυνσης, Ενεργοποίησης και Εξωστρέφειας του Προέδρου Κυριάκου Μητσοτάκη, επιδιώκει ένα χρόνο τώρα την ουσιαστική ανανέωση του στελεχιακού δυναμικού, την αναβάθμιση των δομών και την ενεργοποίηση των στελεχών του Κόμματος σε όλη την Επικράτεια.

«Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις των προβλημάτων. Το μυστικό της επιτυχίας είναι ο μόχθος» συνηθίζει να λέει επικαλούμενος τα λόγια του Κωνσταντίνου Καραμανλή.

«Με εργατικότητα και καθαρές κουβέντες» όπως λέει, έχει «γυρίσει όλη την Ελλάδα», επιδιώκοντας όχι ένα επιφανειακό ρετουσάρισμα της εικόνας του κόμματος, αλλά βαθιές αλλαγές σοβαρότητας και ουσίας.

«Πολιτική Ακαδημία Στελεχών», «Κανένας στο Περιθώριο», «Συμμετέχω στη Ν.Δ.» είναι μόνο μερικές από τις δράσεις στην προσπάθεια του Γραμματέα για την ενδυνάμωση της φωνή της Ν.Δ. και της παρουσίας στις τοπικές κοινωνίες, τη διεύρυνση της απήχησης του πολιτικού μηνύματος του Προέδρου και του Κόμματος, με διαρκή παρουσία δίπλα στις περιφερειακές οργανώσεις και τα στελέχη σε όλη την Ελλάδα.

Επιστολή Γραμματέα Π.Ε. προς τα μέλη