Παρασκευή, 21 Απριλίου 2017

Έχασε τη μάχη ο Στάθης ΨάλτηςΆνιση αποδείχθηκε η μάχη που έδινε ο Στάθης Ψάλτης καθώς ο δημοφιλής ηθοποιός, έφυγε από τη ζωή βυθίζοντας σε θλίψη τον καλλιτεχνικό κόσμο της χώρας

Ο Στάθης Ψάλτης γεννήθηκε στο Βέλο Κορινθίας το 1951, όπου έζησε τα παιδικά του χρόνια και στα 11 η οικογένειά του μετακόμισε στο Αιγάλεω.

Σπούδασε στη δραματική σχολή του Μιχαηλίδη. Το 1967 που πήγε με το φίλο του επίσης ηθοποιό Κώστα Αθανασόπουλο στη σχολή του Μιχαηλίδη ήταν μόλις 16 χρόνων και μέχρι να γίνει γνωστός ηθοποιός έκανε πολλά επαγγέλματα, μεταξύ άλλων και αυτό του ναυτικού.

Παντρεύτηκε στα 17 του, αλλά χώρισε γρήγορα. Από αυτόν τον γάμο έχει μία κόρη. Το 2006 παντρεύτηκε για δεύτερη φορά την αγαπημένη του Χριστίνα. Έπαιξε σε πολλές ταινίες του Ελληνικού κινηματογράφου, αλλά και στο θέατρο.

Έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής μαζί με την Καίτη Φίνου στη δεκαετία του 1980 με εμπορικές ταινίες όπως «Καμικάζι αγάπη μου», «Τροχονόμος Βαρβάρα», «Τα Καμάκια», «Βασικά καλησπέρα σας» .

Έχει παίξει πολλούς ρόλους στην καριέρα του κατά το πλείστον κωμικούς από τους οποίους έχουν μείνει πολλές ατάκες.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου