21 Απριλίου 2017

Τραμπούκο κυρ Σάββα ακόμα και έξω απ' το γραφείο του αθλητικού δικαστή-Μπινελίκια σε Δημητριάδη

Η παρουσία του Περικλή Λασκαράκη στην εκδίκαση της απολογίας του Ολυμπιακού προκάλεσε ένταση. Σάββας Θεοδωρίδης και Βασίλης Δημητριάδης είχαν φραστικό επεισόδιο κατά την άφιξη του β' παρατηρητή του ντέρμπι.


Το παρών στην εκδίκαση της απολογίας του Ολυμπιακού για όσα συνέβησαν στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο Φάληρο έδωσε ο β' παρατηρητής του ντέρμπι, Περικλής Λασκαράκης, όπως είχε ζητήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Η άφιξή του προκάλεσε ένταση.

Μόλις αντιλήφθηκε την παρουσία του ο εκ των αντιπροέδρων των Πειραιωτών, Σάββας Θεοδωρίδης, είπε: "Ήρθες εδώ; Ντροπή σου". Τότε επενέβη ο εκπρόσωπος της ΑΕΚ, Βασίλης Δημητριάδης, που φώναξε: "Ήρθε να πει την αλήθεια". Ακολούθησε φραστικό επεισόδιο ανάμεσα σε Θεοδωρίδη και Δημητριάδη με χαρακτηρισμούς κι από τις δύο πλευρές. Ο Περικλής Λασκαράκης πήγε γιατί το πρωί της Παρασκευής ο ΠΑΟΚ έστειλε εξώδικα με τα οποία ζητούσε την προσέλευση όλων των αξιωματούχων του πρώτου ημιτελικού ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΑΕΚ..

Υπενθυμίζεται ότι η απολογία της ΠΑΕ Ολυμπιακός ξεκίνησε την Πέμπτη (20/4), αλλά διεκόπη για να συνεχιστεί σήμερα Παρασκευή (21/4), προκειμένου να "νομιμοποιηθεί" τυπικά η παρουσία της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία κρίθηκε ότι είχε στείλει εκπρόθεσμα το αίτημά της για παράσταση στην εκδίκαση.

Στον Ολυμπιακό ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, είχε ασκήσει δίωξη για "εκτεταμένα επεισόδια", στο περιθώριο του ντέρμπι με την ΑΕΚ, στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου.

Αλέξης Πλατής
http://www.sport24.gr/football/ellada/frastiko-epeisodio-theodwridh-dhmhtriadh.4634982.html