22 Απριλίου 2017

Κραυγή απόγνωσης από πολιτεύτρια ΣΥΡΙΖΑ που καταγγέλλει "εργασιακή γαλέρα" στο ΑΠΕ: Γράφω άρθρα και δε με πληρώνουν!

Πολιτεύτρια του ΣΥΡΙΖΑ και αρθρογράφος του ΑΠΕ, το 2011 ενημέρωνε μέσω twitter που τρώει ο Παπανδρέου για να του την πέσουν...
Ας τα πάρουμε από την αρχή.

Η Σοφία Μανδηλαρά το 2011 είχε γράψει αυτά τα tweet...
με τα οποία ενημέρωνε για το πού έτρωγε ένα βράδυ ο τότε Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, ενώ κάποιους μήνες μετά προέτρεπε όποιον τον δει να ειδοποιήσει και τους υπόλοιπους.





H ίδια τώρα απαντά ότι το tweet του 2011 με τη διεύθυνση που έτρωγε ο Γιώργος Παπανδρέου "απομονώθηκε εκ του πονηρού"


Στη συνέχεια η Σοφία Μανδηλαρά κατέβηκε ως υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές του Σεπτεμβρίου 2015



Και ένα προεκλογικό βίντεο


Σήμερα η Σοφία Μανδηλαρά (αφού έφυγαν οι προηγούμενοι μνημονιακοί και ήρθε η "Εθνοσωτήριος" των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ) γράφει στο ΑΠΕ!

Όταν αποκαλύφθηκαν όλα αυτά (με αφορμή ένα στημένο hashtag από τρολάκια του ΣΥΡΙΖΑ στο Twitter), η χρήστης του twitter @left2kolou άρχισε να ρωτά την Σ. Μανδηλαρά αν είναι διορισμένη στο ΑΠΕ. Η ίδια το διέψευσε κατηγορηματικά, απειλώντας μάλιστα ότι θα μιλήσει με δικηγόρο.



















Φυσικά απ' όλα αυτά προκύπτουν ερωτήματα τα οποία και θα διερευνήσουμε, με βασικότερο με ποια ιδιότητα η Σ. Μανδηλαρά γράφει σήμερα στο κρατικό πρακτορείο ειδήσεων και μάλιστα δωρεάν (όπως η ίδια υποστηρίζει).



Μπορεί ο καθένας να γράφει άρθρα στο ΑΠΕ; Για όσους τυχόν δεν γνωρίζουν, το ΑΠΕ αποστέλλει τα άρθρα του σε όλους τους δημοσιογράφους και όλα τα μέσα ενημέρωσης που είναι συνδρομητές του.

https://omadaalithias.gr/people/politeytria-toy-syriza-kai-arthrografos-toy-ape-2011-enimerone-meso-twitter-poy-troei-o