25 Απριλίου 2017

ΣΤΕΙΛΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΝΑ ΦΡΑΓΚΟ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ-Τραμπ: Η Ελλάδα είναι σε τρομερή κατάσταση, είναι απαίσιο!

Την πολιτική των ΗΠΑ στο Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για το θέμα της Ελλάδας θα αποκαλύψει τις επόμενες ημέρες ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τραμπ, όπως προανήγγειλε ο ίδιος.

Ένα 24ωρο μετά το πέρας της Εαρινής Συνόδου του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου και της Παγκόσμιας Τράπεζας ο Ντόναλντ Τράμπ σε συνάντηση με δημοσιογράφους στον Λευκό Οίκο και παρά το γεγονός ότι δεν έδωσε συγκεκριμένες λεπτομέρειες, αποκάλυψε, σύμφωνα με τον ΑΝΤ1 , ότι «για την Ελλάδα, θα έχουμε κάτι στο ΔΝΤ σε λίγε ημέρες».

Σε ερώτηση του Newsmax για την ελληνική κρίση ο Ντόναλτ Τράμπ απάντησε «είναι σε τρομερή κατάσταση εκεί … είναι απαίσιο» κι αμέσως έσπευσε να ρωτήσει τον δημοσιογράφο «είσαι Έλληνας;», για να πάρει όμως την απάντηση ότι ο ρεπόρτερ είναι Αμερικανός.

Ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής τόνισε την συμπάθεια του για την δύσκολη κατάσταση που διέρχεται η Ελλάδα ύστερα από 8 χρόνια κρίσης, αφήνοντας να εννοηθεί ότι θα υποστήριζε να διατηρηθεί το τρέχον επίπεδο χρηματοδότησης των ΗΠΑ στο ΔΝΤ, αντί να ζητήσει από το Κογκρέσο να το ακυρώσει.