11 Απριλίου 2017

Τα «έδωσε όλα» η πρώην του Τραμπ στο ιταλικό Dancing with the Stars

H Marla Maples έκλεψε την παράσταση με τις απίστευτα δύσκολες φιγούρες της

Ρεσιτάλ χορού έδωσε η δεύτερη σύζυγος του Ντόναλντ Τραμπ, Μάρλα Μάρπλς, στο ιταλικό "Dancing with the Stars".

Τι φιγούρες ήταν αυτές! Η μητέρα της Τίφανι Τραμπ επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες με το κοινό να την αποθεώνει. Φορούσε ένα υπέροχο φόρεμα το οποίο αναδείκνυε την καλλίγραμμη σιλουέτα της. Σε χρώμα βεραμάν, η τουαλέτα της 53χρονης Αμερικανίδας ήταν από σατέν ύφασμα.



Στη μέση το φόρεμα είχε διαφάνεια και παρά το μάκρος του δεν την εμπόδισε στις χορευτικές της κινήσεις.

Η Μάρλα έκανε μέχρι και ρόδα φορώντας ψηλοτάκουνα. Χαμογελούσε σε όλη την διάρκεια της χορευτικής επίδειξης με τον παρτενέρ της να την σηκώνει ψηλά σαν πούπουλο. Δεν έλειψε και το χειροφίλημα.



Η Μάρλα ήταν η γυναίκα με την οποία ο Τrαμπ απάτησε την Ιβάνα. Πριν ακόμη τον παντρευτεί, είχε πει σε φίλο της πως το σεξ με τον Τραμπ είναι το καλύτερο που είχε κάνει ποτέ. Τρία χρόνια μετά παντρεύτηκαν και απέκτησαν την πανέμορφη Τίφανι.



Ο γάμος τους κράτησε μόνο 6 χρόνια και ενώ το πρώτο του διαζύγιο είχε κοστίσει συνολικά 25 εκατ. το διαζύγιο με τη Μάρλα δεν του κόστισε πάνω από 2 εκατομμύρια δολάρια. Η Μάρλα μετά το διαζύγιό της κράτησε χαμηλούς τόνους, μετακομίζοντας στο Λος Άντζελες.



Ο Τραμπ δεν είχε στενές σχέσεις με τη δεύτερη γυναίκα του και την κόρη του, μέχρι που πέρασε στο Πανεπιστήμιο. Το 2013, η Μάρλα απασχόλησε ξανά τον Τύπο, μετά από την δήλωσή της στην Όπρα «Αγαπώ ακόμη τον Τραμπ. Αγαπώ επίσης τόσο πολύ την Ιβάνκα, τον Έρικ και τον Ντόναλντ».

Η Marla Maples σε εμφάνισή της στο αμερικανικό DWTS το 2016