07 Απριλίου 2017

Θεοδωράκης για Eurogroup: Το μόνο που παζάρευε ο κ. Τσίπρας είναι ποιος πρωθυπουργός θα πληρώσει το λογαριασμό των 3,6 δισ.

«Θέλει να εξαντλήσει το χρόνο παραμονής στην εξουσία ως την τελευταία μέρα και να χρεωθεί το κόστος ο επόμενος» αναφέρεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ποτάμι για τον πρωθυπουργό


«Η διαπραγμάτευση έχει λήξει εδώ και καιρό. 3.6 δις ο λογαριασμός. Το μόνο που παζάρευε ο κ.Τσίπρας είναι ποιος πρωθυπουργός θα τον πληρώσει» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης στο twitter σχολιάζοντας την απόφαση που ελήφθη σήμερα στο Eurogroup για την Ελλάδα από τους υπουργούς Οικονομικών της Ευρωζώνης.

«Το ύψος του λογαριασμού έχει συμφωνηθεί εδώ και καιρό. Είναι τα 3.6 δις που ζητούσε το ΔΝΤ από την αρχή. Η διαπραγμάτευση επί της ουσίας έχει κλείσει. Το μόνο που παζάρευε ο κ.Τσίπρας είναι το πότε θα εφαρμοστούν τα μέτρα. Θέλει να εξαντλήσει το χρόνο παραμονής στην εξουσία ως την τελευταία μέρα και να χρεωθεί το κόστος ο επόμενος. Σε αυτό πράγματι κάνει μεγάλη προσπάθεια. Όλα τα υπόλοιπα για ανυποχώρητες μάχες και σκληρή διαπραγμάτευση είναι λόγια του αέρα για τα non paper του Μαξίμου. Όπως και τα αντίμετρα... “αν και εφόσον” ...προκειμένου να έχουν μια δικαιολογία οι βουλευτές για να σηκώσουν το βάρος άλλης μιας επιλογής που κόστισε ακριβά στους πολίτες» επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Ποτάμι.