21 Απριλίου 2017

ΦΩΤΟ-Οι Νew England Patriots απάντησαν στο λαϊκισμό των New York Times

Διαβάστε τι γράφουν να γελάσετε με τους μαλ@κες που τους έκανε ρόμπα η ίδια η ομάδα:

Οι διαφορές που μπορεί να εντοπίσει ακόμη και κάποιος αδαής μεταξύ Ντόναλντ Τραμπ και Μπαράκ Ομπάμα, με μια πρώτη ματιά, πολλές.


Αυτό έγινε εμφανές ήδη από τις φωτογραφίες από την ορκωμοσία του 45ου Προέδρου των ΗΠΑ, από το πλήθος που ήταν από κάτω, μέχρι το πώς, καθένας από τους δύο, απερχόμενος και νέος Πρόεδρος συμπεριφερόταν στην σύζυγό του.

Μια νέα φωτογραφία του Τραμπ και η σύγκρισή της με την αντίστοιχη του Ομπάμα έρχεται να επιβεβαιώσει τις διαφορές.

Πρόκειται για μια φωτογραφία από την επίσκεψη της ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου «Νew England Patriots» στο Λευκό Οίκο.

Και αυτή τη φορά δεν ήταν θέμα συμπεριφοράς του Προέδρου (αν και πάλι εύκολα καταλαβαίνει κανείς την άνεση του Ομπάμα και το πόσο στημένος είναι ο Τραμπ).


Η διαφορά βρίσκεται στο... μέγεθος του γκρουπ από τους «Νew England Patriots» που πήγε στο Λευκό Οίκο. Αν και η ίδια η ομάδα υποστηρίζει ότι συνολικά πήγαν τα ίδια άτομα, απλά φέτος πήγαν λιγότεροι ποδοσφαιριστές (34 φέτος, 50 πριν από δυο χρόνια). Οι φωτογραφίες, πάντως, μιλούν από μόνες τους.

Κάποιοι ποδοσφαιριστές παραδέχτηκαν ότι δεν παραβρέθηκαν στο Λευκό Οίκο για πολιτικούς λόγους, ωστόσο η ίδια η ομάδα θέλησε να υποβαθμίσει το θέμα λέγοντας ότι επί Ομπάμα στα σκαλιά για τη φωτογραφία στέκονταν πάνω από 40 ποδοσφαιριστές, ενώ φέτος είχαν καθίσει αλλού καθώς και ότι την τελευταία φορά που η ομάδα είχε κερδίσει δύο Super Bowls σε τρία χρόνια, 36 ποδοσφαιριστές είχαν επισκεφθεί το Λευκό Οίκο και ότι φέτος τον επισκέφθηκαν 34, δηλαδή αριθμός κοντινός. Πόσταραν, μάλιστα, στο Twitter και τη σχετική φωτογραφία.