11 Απριλίου 2017

Survivor: Ο Σπαλιάρας τα αποκάλυψε όλα - Χούτος κατά Ντάνου και βέβαιος για την παραμονή Χανταμπάκη [βίντεο]

Η επόμενη μέρα της ψηφοφορίας για την αποχώρηση στο Survivor ήταν γεμάτη ένταση και δεν θα μπορούσε να είναι διαφορετική. Τρία στρατόπεδα στο νησί.


Η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μετά την «έκρηξη» στο συμβούλιο του νησιού, προσπάθησε όπως η ίδια είπε να περάσει από τεστ τον Γιώργο Αγγελόπουλο, ο οποίος παραδέχθηκε πως δεν περίμενε για μια ακόμη φορά να πάρει πέντε ψήφους. Τόνισε μάλιστα στη συνομιλία του με την Παπαδοπούλου πως θα πρέπει να συνεχίσει να είναι ο εαυτός της, ενώ όπως χαρακτηριστικά τόνισε, «μερικοί μπορεί να κοιτάς το δέντρο και να νομίζουν ότι έχεις κρύψει μπιφτέκι», θέλοντας να της μεταφέρει τους προβληματισμούς του όσον αφορά την καχυποψία που υπάρχει.


Από την άλλη πλευρά, η παρέα του Χανταμπάκη τα είχε με την τραγουδίστρια και τη συμπεριφορά της τις τελευταίες ημέρες. Ειδικά η έκρηξη όσον αφορά τις καρύδες και η συμπεριφορά της προς τον Κώστα Κοκκινάκη ήταν αυτή που αποτέλεσε το επίκεντρο των συζητήσεων.


Χούτος κατά Αγγελόπουλου

Βέβαιος για την παραμονή του Στέλιου Χανταμπάκη εμφανίστηκε ο Λάμπρος Χούτος, ο οποίος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του προς τον Γιώργο Αγγελόπουλο, τον οποίο μάλιστα βλέπει και ως επικρατέστερο για αποχώρηση.



Η ατάκα του Σπαλιάρα

Αν πάντως κάποιος από την αντίπαλη ομάδα χάρηκε με την ψηφοφορία στο νησί των Διασήμων, αυτός ήταν ο Γιάννης Σπαλιάρας. «Υπάρχει Θεός» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε πως ζηλεύουν τον Αγγελόπουλο, ενώ δεν δίστασε να δώσει και ονόματα απ' αυτούς που θεωρεί ότι ψήφισαν τον Ντάνο.


Η νίκη στο αγώνισμα επάθλου

Το χθεσινό αγώνισμα κρίθηκε στο όριο και πάλι, και αυτή που έμελλε να παίξει το κρίσιμο run ήταν η Ειρήνη Παπαδοπούλου. Με τον Γιώργο Αγγελόπουλο όρθιο να την εμψυχώνει, η Παπαδοπούλου κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην Ελισάβετ και να κάνει το 10-8, χαρίζοντας από ένα τσουρέκι με σοκολάτα στους συμπαίκτες της.


Η τούμπα του Αγγελόπουλου

Ενα από τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα ήταν αναμφίβολα η τούμπα του Ντάνου, ο οποίος «έσκασε» με το κεφάλι στην άμμο, όμως όχι μόνο συνέχισε την προσπάθειά του αλλά κέρδισε στο συγκεκριμένο run και τον αντίπαλό του.