10 Απριλίου 2017

ΒΙΝΤΕΟ-Ο Τούρκος παραγωγός Ατζούν Ιλίτζαλι παρουσιάζει το ελληνικό Survivor! Γιατί θα απουσιάσει ο Τανιμανίδης

Στην θέση του Σάκη Τανιμανίδη ο φίλος του Ερντογάν, μιλά στα ελληνικά και παρουσιάζει το επόμενο αγώνισμα

Μια μεγάλη έκπληξη επιφύλασσε το τρέιλερ του αποψινού επεισοδίου του Survivor και αυτή τη φορά δεν έχει να κάνει με ίντριγκες, δολοπλοκίες ή μεγάλες νίκες στα αγωνίσματα.


Η έκπληξη έρχεται για τον παρουσιαστή, καθώς απόψε δεν θα δούμε τον Σάκη Τανιμανίδη στην γνωστή του θέση, να περιγράφει με πάθος τον αγώνα Μαχητών και Διάσημων για να κερδίσουν ένα πιάτο φαγητό. Τον ρόλο παρουσιαστή αναλαμβάνει ο Ατζούν Ιλίτζαλι, ο τούρκος παραγωγός του ριάλι, γνωστός φίλος του Ταγίπ Ερντογάν και ένας από τους πιο πλούσιους ανθρώπους της γειτονικής χώρας.

Με σπαστά ελληνικά τον βλέπουμε να καλωσορίζει τους παίκτες που τον κοιτούν έκπληκτοι, ενώ στην συνέχεια στα αγγλικά μας εξηγεί ότι ο Σάκης Τανιμανίδης έπρεπε να βρίσκεται στην Ελλάδα και αναλαμβάνει εκείνος την παρουσίαση.

Μάλιστα στο τρέιλερ τον βλέπουμε να συζητά με τον Γιάννη Σπαλιάρα, αποδεικνύοντας πως όταν πρόκειται για ριάλιτι, ξέρει πολύ καλά τι κάνει.


Γιατί θα απουσιάσει ο Τανιμανίδης από το Survivor; - Όλο το παρασκήνιο

Στο σημερινό επεισόδιο του Survivor, θα υπάρξει μια αλλαγή που θα ξαφνιάσει τους παίκτες των «Μαχητών» και των «Διασήμων».

Ο παρουσιαστής του άκρως πετυχημένου reality επιβίωσης, Σάκης Τανιμανίδης, χρειάστηκε να φύγει εκτάκτως για την Ελλάδα, για προσωπική του υπόθεση.

Σε πολλά μέσα κοινωνικής δικτύωσης, πληροφορίες κάνουν λόγο ότι ο Τανιμανίδης ήρθε εσπευσμένα στην Ελλάδα για ένα διαφημιστικό. Το πρόσωπο που θα τον αντικαταστήσει, είναι ο Τούρκος παραγωγός του reality, Ατζούν Ιλιτζαλί.