22 Μαΐου 2017

BINTEO-Ο Βασάλος απαντά για το φιλί στην Τουρκάλα! Ποιες χόρεψαν καλύτερα το τσιφτετέλι; “Μάχη” Ελλάδας και Τουρκίας!

«Η κοπέλα μου έδωσε τζατζίκι ρε φίλε, να μην της το ανταποδώσω; Είχα τον Κώστα που…».

Θέμα συζήτησης έγινε στην παραλία των παικτών του Survivor η κίνηση της Sabriye Sengul να προσφέρει τζατζίκι στον Κωνσταντίνο Βασάλο, ο οποίος απάντησε με ένα λουλούδι κι ένα φιλί.
Όπως αποκάλυψε ο ίδιος, δεν θα πήγαινε γιατί δεν είχε το θάρρος να το κάνει, αλλά τον βοήθησε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.


«Τελευταία νομίζω ότι έχεις γίνει ψιλοχταπόδι και παίζεις διπλό ταμπλό Ελλάδα-Τουρκία. Χταπόδι έχεις γίνει, ο πλοκάμιας», του είπε ο Γιάννη Σπαλιάρας και ο Κωνσταντίνος Βασάλος απάντησε: «Η κοπέλα μου έδωσε τζατζίκι ρε φίλε, να μην της το ανταποδώσω; Είχα τον Κώστα που με έπεισε, δεν θα είχα πάρει το θάρρος. Το προχώρησα λίγο κι έδωσα κι ένα φιλάκι».

Δείτε όλα όσα ειπώθηκαν στην παραλία…



Ποιες χόρεψαν καλύτερα το τσιφτετέλι; “Μάχη” Ελλάδας και Τουρκίας!

Ευρυδίκη Βαλαβάνη, Σάρα Εσκενάζυ και Sabriye Sengul έδωσαν… ρεσιτάλ!

Τα αγωνίσματα του Survivor για την ελληνοτουρκική φιλία ολοκληρώθηκαν με ένα λουκούλλειο γεύμα για τις δύο ομάδες. Οι παίκτες έφαγαν, ήπιαν και διασκέδασαν υπό τους ήχους του Fedon, ο οποίος με τα τραγούδια του ξεσήκωσε τους πάντες.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη με τη Σάρα Εσκενάζυ έδωσαν “μάχη” απέναντι στην Τουρκάλα Sabriye Sengul στο… τσιφτετέλι!

Δείτε τον χορό τους στο πάρτι του Survivor…



Τα σχόλια των Τούρκων παικτών για τους Έλληνες!

Δύο παίκτες του τούρκικου Survivor, ο ηθοποιός Φουρκάν και ο ποδοσφαιριστής Σερχάτ Ακίν, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για την Ελλάδα μετά το πάρτι.

«Έγινε ένα μάθημα, ένα παράδειγμα στους ανθρώπους αυτό. Κάποιες φορές λένε πως υπάρχει εχθρότητα ανάμεσα στους Τούρκους και τους Έλληνες, αλλά δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Δείξαμε χθες το βράδυ το πόσο φιλική και το πόσο αδελφική σχέση έχουμε εμείς οι δύο χώρες», είπε μεταξύ άλλων ο Φουρκάν.

Ο ποδοσφαιριστής Σερχάτ Ακίν τόνισε από την πλευρά του: «Δώσαμε ένα μήνυμα για τη φιλία μας πιστεύω, ήταν ωραία βραδιά. Ευχαριστώ και τον Μπο που μας διασκέδασε με τα τραγούδια του…».

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπαν οι παίκτες του τουρκικού Survivor…



Δείτε όλο το βίντεο από το πάρτι της ελληνικής και της τουρκικής ομάδας


Μισθοφόρος κατά Σπαλιάρα και τραυματισμός Βασάλου

Ο Γιάννης Σπαλιάρας εκνευρίστηκε τον Κώστα Αναγνωστόπουλο στο τελευταίο αγώνισμα του Survivor και φαίνεται πως οι Μαχητές έχουν πρόβλημα με τη συμπεριφορά του.

«Εμείς οι τέσσερις τα αντιμετωπίζουμε διαφορετικά τα πράγματα. Θεωρώ πως ο Γιάννης θέλει μόνο να δίνει εντολές, δεν του αρέσει να ακούει. Το σεβόμαστε επειδή ηλικιακά είναι μεγαλύτερος από εμάς, αλλά ως ένα σημείο. Η ομάδα έκανε αρκετή υπομονή», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος στην κάμερα, ενώ σε στιγμιότυπο που όλοι είναι στην καλύβα λέει στον Γιάννη Σπαλιάρα: «Χάλασε όλη η ψυχολογία της ομάδας. Κάνε την αυτοκριτική σου λοιπόν».

Στο τρέιλερ επίσης βλέπουμε πως ο Κωνσταντίνος Βασάλος χτυπάει στο αγώνισμα και όλοι τρέχουν δίπλα του. Αν είναι κάτι σοβαρό, θα το μάθουμε το βράδυ της Δευτέρας…