11 Μαΐου 2017

Αυτή είναι η παρουσιάστρια της οποίας συνέλαβαν τον απατεώνα αδερφό

- Ο 37χρονος ετεροθαλής αδερφός της γνωστής τραγουδίστριας συνελήφθη για απάτες και ληστείες
- Δήλωσε ότι κίνητρό του ήταν να παρέχει τη "μεγάλη ζωή" που ζητούσε η φίλη του
- Διέδιδε πως είχε σχέσεις με τον Αλκέτ Ριζάι
- Τι λέει η...
Σάσα Μπάστα για τον 37χρονο
Τον αδελφό της γνωστής τραγουδίστριας και τηλεπερσόνας, Σάσας Μπάστα, συνέλαβαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, κατηγορούμενο για απάτες και ληστείες και μάλιστα κατ' εξακολούθηση.

Πρόκειται για εναν 37χρονο, ο οποίος είναι αδελφός γνωστής τραγουδίστριας, από δεύτερο γάμο που είχε κάνει ο πατέρας της και μάλιστα οι πληροφορίες αναφέρουν πως γενικώς η αδερφή του δεν τα πάει καλά με τον ίδιο, ίσως λόγω των περιπετειών του με το Νόμο.

Όπως προέκυψε από τις έρευνες και σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ, ο 37χρονος είχε προβεί το τελευταίο διάστημα σε 3 ληστείες και 2 απάτες σε βάρος ανυποψίαστων πολιτών, ενώ κατά το παρελθόν είχε καταδικαστεί για παρόμοιες πράξεις, καθώς -κατά καιρούς- εμφανίζονταν ως “κολλητός” βουλευτών, Υπουργών, Αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ ακόμα και του Διοικητή της ΕΥΠ, κλείνοντας δήθεν δουλειές για διορισμούς στο δημόσιο, πάντα με το αζημίωτο.

Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως -κατά το πρόσφατο παρελθόν- στην προσπάθεια του να αποσπάσει χρήματα από επιχειρηματίες, επικαλούταν δήθεν γνωριμία του με το βαρυποινίτη και κατηγορούμενο για σωρεία δολοφονιών, Αλκέτ Ριζάι, κάτι που είχε φτάσει στα αυτιά του περιβάλλοντος του βαρυποινίτη, με αποτέλεσμα ο 37χρονος να έχει εκείνη την εποχή σοβαρά προβλήματα.

Όσον αφορά στις νέες περιπέτειες του 37χρονου με το νόμο, συνελήφθη χθες στην Γλυφάδα από αστυνομικούς της Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής, μαζί με την μελαχρινή Ρωσίδα καλλονή που τον συνόδευε. Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε από τους Αστυνομικούς γιατί έκανε τις ληστείες και τις απάτες, επικαλέσθηκε το σφοδρό έρωτα του για την εντυπωσιακή Ρωσίδα και το γεγονός πως η ίδια ήθελε να κάνει μεγάλη ζωή και εκείνος έπρεπε να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις της.

Οι τελευταίες του “δουλειές” αφορούσαν σε διαδικτυακές αγγελίες που είχε βάλει, αλλά και φήμες που είχε φροντίσει να διασπείρει στην περιοχή της Γλυφάδας, πως είναι σε θέση να πουλήσει σε φθηνές τιμές, πανάκριβες ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τηλεοράσεις και -τελευταίας τεχνολογίας- έξυπνα κινητά. Πέντε πολίτες στην Γλυφάδα “τσίμπησαν” το δόλωμα και συναντήθηκαν τελικά με τον 37χρονο, προκειμένου να αγοράσουν δυο πανάκριβες τηλεοράσεις τελευταίας τεχνολογίας, έναντι του ποσού των 1.500 ευρώ.

Ο 37χρονος έπαιρνε από τους ανυποψίαστους πολίτες την προκαταβολή και στην συνέχεια γίνονταν “καπνός”. Σε δυο περιπτώσεις που τα υποψήφια θύματα του ήθελαν να δουν τις τηλεοράσεις, δεν δίστασε να βγάλει όπλο κατά την διάρκεια της συνάντησης και να τους αρπάξει με την βία την προκαταβολή που είχαν μαζί τους για την αγορά των τηλεοράσεων.

Συνέλαβαν τον αδελφό της Σάσας ΜπάσταΣάσα Μπάστα: Τι λέει για τη σύλληψη του ετεροθαλούς αδερφού της

Η ίδια σε ανάρτησή της στο facebook αναφέρει: "Εδώ και 1 ώρα το κινητό μου χτυπάει ασταμάτητα από δημοσιογράφους, blogs και κανάλια για να δώσω μια απάντηση για τη σύλληψη για κλοπή ''του αδερφού της Σάσα Μπάστα''.

Θέλω να σας πω ότι είμαι πολύ ταραγμένη γιατί αν και λυπάμαι για κάθε άνθρωπο ειδικά νέο που έχει μπλέξει για παραβατική συμπεριφορά για τον συγκεκριμένο άνθρωπο που με καλούν οι δημοσιογράφοι, δεν μπορώ να νιώσω τίποτα παραπάνω από αυτό που θα ένιωθα για οποιοδήποτε άλλο άνθρωπο.

Αυτός ο νέος είναι γιος του πατέρα μου από τον πρώτο του γάμο, άρα ετεροθαλής αδερφός μου τον οποίο έχω δει μια φορά στη ζωή μου, δεν έχουμε καμία μα καμία σχέση και το μόνο που μπορώ να πω χωρίς να αναλωθώ σε δηλώσεις και ερωτήσεις είναι ότι εύχομαι ο Θεός να τον βοηθήσει να μπει στον σωστό δρόμο για να μην έχει προβλήματα στην ζωή του. Κάτι που κάνω ούτως η άλλως κάθε βράδυ στην προσευχή μου για όλους τους ανθρώπους.

Να είναι καλά και παρακαλώ πολύ να μην γίνεται αναδημοσίευση της είδησης ως αδερφός της Σάσα Μπάστα για λόγους εμπορικότητας γιατί αυτό διαταράσσει τη προσωπική και οικογενειακή μας γαλήνη.

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων για την κατανόηση".



ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr