16 Μαΐου 2017

ΤΡΟΜΑΞΕ Η ΜΕΡΚΕΛ! Ξεκαθαρίζει τη στάση του Νικολόπουλος: Να βρει άλλη πλάτη η Μέρκελ!

[Ένα από τα καλά αυτής της ιστορίας είναι ότι δεν υπάρχουν άλλα κόμματα να βρει στέγη ο αστείος Νικολόπουλος και ας ελπίσουμε να μην είναι στην επόμενη Βουλή]

«Έχει αποδειχθεί πλέον περίτρανα το άσχημο παιχνίδι που παίζεται στις πλάτες της χώρας, καθώς αυτού του είδους τα μέτρα, που υποτίθεται πως άρχισαν να λαμβάνονται για να περιοριστεί το εξωτερικό χρέος, κάθε άλλο παρά πέτυχαν τον στόχο τους» τόνισε ο πρόεδρος του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμματος και ανεξάρτητος Βουλευτής Νίκος Νικολόπουλος ξεκαθαρίζοντας τη στάση που θα τηρήσει στο πολυνομοσχέδιο.

«Δεν πρόκειται να ψηφίσω τα νέα μέτρα, ούτε να συμβάλλω με την ψήφο μου στην περαιτέρω οικονομική αφαίμαξη του ελληνικού λαού, ιδιαίτερα από τη στιγμή που οι δανειστές δεν έχουν κάνει μέχρι τώρα ούτε τα ελάχιστα από αυτά που εδώ και χρόνια έχουν δεσμευτεί για το ελληνικό χρέος» επισήμανε ο κ. Νικολόπουλος λέγοντας χαρακτηριστικά: «Η κ. Μέρκελ ας αναζητήσει σε άλλες πλάτες την εκλογική της επιτυχία και όχι στις δικές μου ή στου ελληνικού λαού».