09 Μαΐου 2017

Πάρτι αρραβώνων με... κλεμμένο δαχτυλίδι! Έτσι πιάστηκε η “Μαφία των Χρηματοκιβωτίων

- Περισσότερα από 10 εκατομμύρια ευρώ η λεία της "Μαφίας των Χρηματοκιβωτίων"
- Στο πάρτι αρραβώνων ηγετικού μέλους της εγκληματικής οργάνωσης έγιναν οι συλλήψεις
- Αρραβωνιαζόταν τη σύντροφό του με... κλεμμένο δαχτυλίδι
- Τα μοιραία λάθη και ο 17χρονος που αγόρασε πολυτελές αμάξι με μετρητά!

Πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ εκτιμάται η λεία της μαφίας των χρηματοκιβωτίων, καθώς στις κατά καιρούς εισβολές που είχαν πραγματοποιήσει, σε μεγάλες επιχειρήσεις σε Αττική και Βοιωτία, είχαν αρπάξει χρηματοκιβώτια με μεγάλα χρηματικά ποσά και κοσμήματα επίσης μεγάλης αξίας.

Όπως έγινε γνωστό, κατά την διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε ο διοικητής της Ασφάλειας Αττικής, Χρ. Παπαζαφείρης, τα περισσότερα μέλη της “Μαφίας των Χρηματοκιβωτίων” συνελήφθησαν σε κέντρο δεξιώσεων στα Δυτικά Προάστια, καθώς ένας από τους φερόμενους “ηγέτες” της σπείρας αρραβωνιαζόταν την αγαπημένη του και το κλίμα μεταξύ των κακοποιών ήταν χαλαρό.

Για το λόγο αυτό αποφάσισαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας να εισβάλουν πάνοπλοι στο κέντρο δεξιώσεων, ώστε να πιάσουν τους κακοποιούς στον ύπνο όπως και έγινε.

Δεκάδες πάνοπλοι αστυνομικοί εισέβαλαν στο κέντρο και ενώ οι καλεσμένοι στο γλέντι του αρραβώνα ήταν πάνω στο τσακίρ κέφι, τους ακινητοποίησαν και τους περάσαν χειροπέδες μπροστά στα έκπληκτα μάτια των υπολοίπων καλεσμένων και βέβαια προς μεγάλη έκπληξη της αρραβωνιαστικιάς του κακοποιού, που είδε το γλέντι στην πιο ευτυχισμένη στιγμή της ζωής της να καταστρέφεται.

Μάλιστα και σύμφωνα με πληροφορίες, ο αρραβωνιαστικός και αρχηγικό μέλος της συμμορίας, θα έκανε στην αγαπημένη του δώρο ένα πολυτελέστατο δαχτυλίδι, το οποίο βέβαια δεν είχε αγοράσει από κάποιο κεντρικό κοσμηματοπωλείο, αλλά το είχε αρπάξει από τα χρηματοκιβώτια που είχε ανοίξει κατά καιρούς.

Στο μεταξύ, αποκαλύφθηκε πως επί ένα χρόνο ένας από τους πλέον σημαντικούς μαφιόζους της συμμορίας νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Αττικής, καθώς στις 28/01/2016 κατά την διάρκεια εισβολής της σπείρας σε επιχείρηση στην περιοχή του Ασπροπύργου, ο φύλακας είχε πυροβολήσει εναντίον τους, τραυματίζοντας σοβαρά τον έναν από αυτούς, ο οποίος τελικά, έπειτα από νοσηλεία σχεδόν ενός έτους, άφησε την τελευταία του πνοή στο νοσοκομείο.
Οι κακοποιοί, με γεμάτα τα πορτοφόλια από τα δεκάδες εκατομμύρια που είχαν κλέψει, έκαναν πολυτελή και μεγάλη ζωή και μάλιστα τα Σαββατοκύριακα συνήθιζαν να παίρνουν τις φίλες τους και να κλείνουν σειρά από πανάκριβες σουίτες σε πεντάστερα ξενοδοχεία στις παραλίες της Αττικής περνώντας “ζωή και κότα”.

Μάλιστα ένας 17χρονος, μελος της συμμορίας, πρόσφατα είχε αγοράσει ένα πανάκριβο γερμανικό αυτοκίνητο, πληρώνοντας βέβαια το αντίτιμο σε μετρητά.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΠΑΝΟΥ
http://www.newsit.gr/egklhma/Parti-arravonon-me-klemmeno-daxtylidi-Etsi-piastike-i-Mafia-ton-Xrimatokivotion/723982