23 Μαΐου 2017

Ομιλία Μητσοτάκη-Μαξίμου επί Τσίπρα θύμιζε η περιοχή υπό τον φόβο των ΠΑΟΚτζήδων-

[Πως τα κατάφεραν τα σαΐνια να είναι αντιπολίτευση και να χρειάζονται κλούβες των ΜΑΤ για να κάνουν ομιλία και ο Τσίπρας που μας έχει ξεσκίσει να πηγαίνει άνετος κάθε τρεις και λίγο Θεσσαλονίκη να μοιράζει σανό... μυστήριο... μόνο ο Θεός ξέρει]

Σε φρούριο έχει μετατραπεί η γύρω περιοχή από το ξενοδοχείο Porto Palace στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο αναμένεται να πραγματοποιήσει ομιλία ο πρόεδρος της ΝΔ, Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο λόγος είναι η συγκέντρωση που πραγματοποίησαν μερικοί οπαδοί του ΠΑΟΚ από τις 6 και μισή το απόγευμα έξω...
από το εμπορικό κέντρο One Salonica ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του κ. Μητσοτάκη για τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ Ιβάν Σαββίδη


«Γαλάζια» στελέχη κατέκλυσαν ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης για να ακούσουν Μητσοτάκη (ΦΩΤΟ

Του Βαγγέλη Στολάκη

Παρουσία περίπου τετρακοσίων «γαλάζιων» στελεχών που στελεχώνουν το Μητρώο Πολιτικών Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας μίλησε στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της δυτικής Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική παρουσία ήταν έντονη καθώς φίλαθλοι και οπαδοί του ΠΑΟΚ είχαν συγκεντρωθεί στα πέριξ.

Στην σημερινή συνάντηση το παρών έδωσαν εν ενέργεια βουλευτές όπως ο Σταύρος Καλαφάτης, ο Κώστας Γκιουλεκας, ο Σάββας Αναστασιαδης, ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Γιουτίκας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Ιωαννίδης κ.α. Επίσης στην ομιλία παραβρέθηκε και ο ευρωβουλευτής Θοδωρής Ζαγοράκης.

Στο ξενοδοχείο παραβρέθηκαν στελέχη που κατέθεσαν τα χαρτιά τους στο κόμμα και συμπεριλήφθησαν στο Μητρώο Πολιτικών Στελεχών του κόμματος.

Στο εν λόγω μητρώο συμμετέχουν εν δυνάμει κυβερνητικά στελέχη (που θα επιλέγουν σε μια κυβέρνηση της ΝΔ) αλλά και υποψήφιοι… υποψήφιοι βουλευτές των επόμενων βουλευτικών εκλογών.

Δείτε φωτογραφίες:



http://www.karfitsa.gr