23 Μαΐου 2017

Τα δύο ονόματα «έκπληξη» που ακούγονται ότι θα «πολεμήσουν» για τον δήμο Αθηναίων

Σκληρή αναμένεται να είναι η μάχη για τον δήμο Αθηναίων, όπου τα δύο μεγάλα κόμματα θα ρίξουν στη μάχη της διεκδίκησης τα ισχυρά τους όπλα ώστε να αντιπαρατεθούν με τον νυν δήμαρχο Γιώργο Καμίνη, ο οποίος έχει κερδίσει τον δήμο σε δύο διαδοχικές αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με πληροφορίες φαίνεται πως κλειδώνει από πλευράς ΝΔ, ο Κώστας Μπακογιάννης, ο οποίος ναι μεν δεν έχει ανοίξει ακόμα τα χαρτιά του, αλλά φαίνεται ότι θέλει να πέσει στα βαθιά και να μην μείνει στην εύκολη επανεκλογή στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Από την άλλη, αν και δεν έχει πολύ καλή σχέση πια με την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, μάλλον ανεξάρτητος υποψήφιος, αλλά με την έμμεση στήριξη της Κουμουνδούρου, θα είναι ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης, ο οποίος είχε πολύ καλή παρουσία και στις εκλογές του 2014.

Όμως δεν έχουν κλείσει τα ονόματα γιατί και δύο εν ενεργεία δήμαρχοι σε δήμους της Αττικής, επιθυμούν να μπουν στην πλατεία Κοτζιά και περιμένουν να συμπληρωθεί το παζλ για να κάνουν ανακοινώσεις.

Διαψεύδει ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης σενάρια υποψηφιότητας στις δημοτικές

«Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να πω ότι δεν ισχύουν είναι ότι τέτοιες "ειδήσεις", αν δεν τις διαψεύσεις όταν πρωτοεμφανίζονται, σέρνονται για καιρό» αναφέρει χαρακτηριστικά

Με ανάρτησή του στο facebook, ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, Γαβριήλ Σακελλαρίδης, διαψεύδει  δημοσιεύματα που τον φέρουν να κατεβαίνει υποψήφιος στις δημοτικές εκλογές του 2019.

Συγκεκριμένα, αναφέρει:

"Διαβάζω κάποιες αναφορές γύρω από το όνομα μου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2019. Ο μόνος λόγος που μπαίνω στη διαδικασία να πω ότι δεν ισχύουν είναι ότι τέτοιες "ειδήσεις", αν δεν τις διαψεύσεις όταν πρωτοεμφανίζονται, σέρνονται για καιρό και μετά προσπαθείς να πείσεις ότι δεν είσαι ελέφαντας. Επομένως απλά να πω ότι οποιαδήποτε αναφορά στο όνομα μου σχετικά με τις δημοτικές εκλογές του 2019 είναι προϊόν φαντασίας".