30 Μαΐου 2017

Ανεξέλεγκτο: Χρήστης του Facebook πόσταρε βίντεο που τον δείχνει να κάνει σεξ [εικόνες]

Ανεξέλεγκτες διαστάσεις έχει πάρει η δημοσίευση ακατάλληλων βίντεο στα social media με τελευταία περίπτωση αυτή ενός άνδρα που κάνει σεξ με μία γυναίκα μπροστά στην κάμερα.


Το βίντεο ανέβηκε στο Facebook από τον ίδιο τον χρήστη και παρ΄όλο που είχε «μαύρο» στα ακατάλληλα σημεία, με αποτέλεσμα να μπορεί να δημοσιευτεί στο διαδίκτυο, το σχόλιο που έκανε στη λεζάντα του κατάφερε να εξοργίσει όσους το είδαν.


Συγκεκριμένα, ο ίδιος όχι μόνο δεν δίστασε να δημοσιεύσει το βίντεο χωρίς να έχει πάρει κατά πάσα πιθανότητα την άδεια της γυναίκας που έκανε σεξ μαζί της, αλλά έκανε παράλληλα και ρατσιστικά σχόλια αποκαλώντας την φάλαινα και αναφέροντας ότι ζυγίζει 130 κιλά.

Αυτό του το σχόλιο είχε ως αποτέλεσμα να τραβήξει την προσοχή των χρηστών του διαδικτύου, οι οποίοι έσπευσαν να σχολιάσουν κάτω από το βίντεο.


Κι ενώ δεν ήταν λίγοι όσοι επέλεξαν να τον κοροϊδέψουν για την επιλογή του, κάποιοι πιο ευσυνείδητοι τον κατέκριναν αναφέροντας πως ο ίδιος είναι μισογύνης, ομοφοβικός, ρατσιστής και γενικά αμόρφωτος.


Πάντως το θέμα πήρε μεγάλες διαστάσεις στο διαδίκτυο, με το Facebook να μην έχει κάνει κάποια σχετική δήλωση προς το παρόν.