07 Ιουνίου 2017

Είναι αυτές οι πιο σέξι μπαλαρίνες του Ιντερνετ; 24χρονες, δίδυμες, όμορφες και ευλύγιστες [εικόνες]

Για τους περισσότερους το διάλειμμα για καφέ συνεπάγεται μια ευκαιρία για χαλάρωση και την απόλαυση ενός κομματιού κέικ. Οχι, όμως, και αν είσαι μπαλαρίνα...

Τουλάχιστον αυτό αποδεικνύει η φωτογράφιση των δύο διδύμων αδελφών μπαλαρίνων από την Ουκρανία, οι οποίες τα τελευταία χρόνια ζουν στη Γερμανία και σπουδάζουν χορό.

Οι 24χρονες Αλίνα και Εμίλια Γουέλμπρουκ σε ένα διάλειμμα μιας επαγγελματικής φωτογράφισης στο σπίτι τους, ήπιαν τον καφέ τους αλλά ταυτόχρονα συνέχισαν την προπόνησή τους και την εξάσκησή τους.

Ο φωτογράφος Κάρστεν Θαν αποκαλύπτει ότι φωτογράφισε τα δυο κορίτσια στο διάλειμμά τους χωρίς να το έχει σχεδιάσει. «Ευτυχώς είχα στο χέρι μου την κάμερα και έτσι κατέγραψα αυτά τα όμορφα κορίτσια σε αυτές τις στιγμές, να κάνουν δηλαδή τις ασκήσεις τους ενώ μιλούν, φτιάχνουν καφέ, μιλούν στο τηλέφωνο».
 
Ο Θαν, ο οποίος φωτογραφίζει επαγγελματίες χορεύτριες αρκετά συχνά και μάλιστα σε ασυνήθιστα κόνσεπτ, κατέγραψε σε αρκετά καρέ τις αδελφές Γουέλμπρουκ να επιδεικνύουν την ευλυγισία τους και τη χορευτική τεχνική τους σε... όλο το σπίτι! Στην κουζίνα πάνω στον πάγκο, στην κρεβατοκάμαρα, να τεντώνονται σε παράθυρα και μπαλκονόπορτες.

 


Τα κορίτσια ζουν τα τελευταία 14 χρόνια στο Αμβούργο και σπουδάζουν χορό, υποκριτική και τραγούδι. Μάλιστα θα περάσουν και από την οντισιόν για το Grease.

Οι αδελφές Γουέλμπρουκ πάντως, φαίνεται ότι είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακές, ξέρουν να βγάζουν τις σωστές φωτογραφίες και να το επιδεικνύουν στο Instagram όπου η κάθε μια έχει περίπου 11.000 followers. 

Ο λογαριασμός της Αλίνας:

Ο λογαριασμός της Εμίλιας: