27 Ιουνίου 2017

ΚΛΑΜΑ! Αποκάλυψη: Φίλος Καμμένου δάνεισε 500.000€ σε εμπλεκόμενο στο Noor1

Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι καυτό σε όλα τα επίπεδα

Δεν έχουν τέλος οι αποκαλύψεις που σχετίζονται με την εμπλοκή του υπουργού Άμυνας, Πάνου Καμμένου, στην υπόθεση του Noor1.

Μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών, που έχουν ήδη φέρει σε δύσκολη θέση τόσο τον ίδιο τον υπουργό Άμυνας, όσο και την κυβέρνηση Τσίπρα, τις επόμενες μέρες αναμένεται να αποκαλυφθεί μια ακόμη άγνωστη πτυχή, σύμφωνα με την οποία πασίγνωστος επιχειρηματίας, που διατηρεί ανοικτή γραμμή επικοινωνίας με τον κ. Καμμένο, φέρεται να έχει δανείσει με το ποσό των 500.000 ευρώ, άτομο που εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor1.
Ο συγκεκριμένος επιχειρηματίας εκτός από τον υπουργό  Άμυνας, διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις και με τον ανακριτικό υπάλληλο του Λιμενικού Παναγιώτη Χριστοφορίδη.
Το Σαββατοκύριακο που έρχεται θα είναι καυτό σε όλα τα επίπεδα. Δυστυχώς για τον υπουργό Άμυνας, σε λίγο οι συνομιλίες με τους Γιαννουσακη, Τζίβα και Χριστοφορίδη, θα φαντάζουν κανονικό πταίσμα...

Υ.Γ.: Και είναι βέβαιο ότι δεν περνάει καν από το μυαλό του Πάνου Καμμένου, ποιος στενός φίλος του, είναι ο δανειστής των 500.000 ευρώ, προσώπου που εμπλέκεται στην υπόθεση του Noor1.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/apokalipsi-kollitos-kammenou-danise-500000-se-emplekomeno-sto-noor1