28 Ιουνίου 2017

Ανατριχιαστικό: Μητέρα έπλενε και έντυνε για τρεις εβδομάδες την 9χρονη νεκρή κόρη της

Η Νιάμ πέθανε μετά από τρία χρόνια μάχης με μια σπάνιας μορφής καρκίνου που προσβάλλει τους νεφρούς των παιδιών, με την οικογένεια της να αποφασίζει να κρατήσει το σωματάκι της στο σπίτι για τρεις εβδομάδες πριν ταφεί


Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στη Βρετανία, με πρωταγωνίστρια μια χαροκαμένη μητέρα η οποία άνοιξε την καρδιά της για την απώλεια της εννιάχρονης κορούλας της και το πώς αδυνατούσε να αποχωριστεί το σώμα της μετά το θάνατό της.

Η Νιάμ πέθανε μετά από τρία χρόνια μάχης με μια σπάνιας μορφής καρκίνου που προσβάλλει τους νεφρούς των παιδιών, με την οικογένεια της να αποφασίζει να κρατήσει το σωματάκι της στο σπίτι για τρεις εβδομάδες πριν ταφεί.

Η μητέρα, Γκίλι, Ντέιβιντσον, είπε ότι της δόθηκε η ευκαιρία να πει αντίο στην κόρη της: «Μπορούσα να την κάνω μπάνιο και να την ντύνω με τα αγαπημένα της ρούχα. Το βασικό για μένα ήταν να αποδεχθώ τον θάνατό της. Αν η Νιάμ είχε εξαφανιστεί από το σπίτι και μετά εμφανιζόταν μέσα σε ένα φέρετρο χωρίς να μπορέσω να την δω ξανά, ακόμη θα την έψαχνα».


Πηγή φώτο: thesun.co.uk