06 Ιουνίου 2017

BINTEO-Survivor: Νέα μεγάλη νίκη των Διάσημων-Επική γκάφα Αγγελόπουλου- Ολόγυμνος ο Σπαλιάρας!

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με παϊδάκια με μπάρμπεκιου σος, μπέργκερς με μέλι, αλλά και να απολαύσουν θαλάσσια σπορ

Όσο το παιχνίδι πάει στις βολές, τότε το... γήπεδο θα γέρνει υπέρ των Διάσημων!
Σε ένα ακόμη αγώνισμα που χρειάστηκε να πετάξουν κάτι και να βρουν στόχο - αυτή τη φορά ήταν κρίκοι που έπρεπε να κρεμάσουν σε μια κατασκευή - οι Διάσημοι αποδείχθηκαν αυθεντίες σε αυτό και πήραν μια μεγάλη νίκη με 10-7.

Αν και ο στίβος ήταν δύσκολος και βόλευε ιδιαίτερα τον Μάριο και των Αναγνωστόπουλο λόγω ταχύτητας, το τελικό εμπόδιο δυσκόλεψε αρκετά την χαμένη ομάδα, η οποία παρόλο που γύρισε το παιχνίδι από 3-0 σε 3-4, στη συνέχεια κατέρρευσε.


Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού ο Μπο είχε έναν τραυματισμό στο κεφάλι που τελικά δεν αποδείχθηκε σοβαρός, αν και του προκάλεσε ζαλάδες.

Πάντως το σημερινό αγώνισμα ήταν εξουθενωτικό, καθώς δεν αγωνίστηκαν οι κοπέλες λόγω μιας φλεγμονής που είχε στο πόδι η Σάρα και τρεις διαγωνιζόμενοι από κάθε ομάδα έπρεπε να υπερβάλουν εαυτούς, αφού αγωνίζονταν κάθε δέκα λεπτά!

Οι νικητές είχαν την ευκαιρία να γεμίσουν τις μπαταρίες τους με παϊδάκια με μπάρμπεκιου σος, μπέργκερς με μέλι, αλλά και να απολαύσουν θαλάσσια σπορ.


Επική γκάφα Αγγελόπουλου! Θα “κλάψετε” με το λάθος που έκανε!

Στο σημερινό αγώνισμα του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος υπέπεσε σε μια… απίθανη γκάφα που έκανε τους συμπαίκτες του να απορήσουν, ειδικά τον Μπο.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Γιώργος Χρανιώτης ετοιμαζόταν για το παιχνίδι κόντρα στον Γιάννη Σπαλιάρα, οι Διάσημοι ήθελαν να φωνάξουν το όνομα του συμπαίκτη τους, όπως κάνουν κάθε φορά.

Μόνο που ο Ντάνος μπερδεύτηκε και αντί να φωνάξει “Χραν”, φώναξε “Σπαλ”.

Μπο: Τι Σπαλιάρας ρε;

Γ.Α.: Μπερδεύτηκα.

Μπο: Όλο με τους άλλους μπερδεύεσαι

Γ.Α.: Γιατί κοιτούσα τον Σπαλιάρα. Ψάχνω να βρω τον Χραν, δεν φαίνεται από εδώ πέρα.


Ολόγυμνος ο Γιάννης Σπαλιάρας! Τα… πέταξε όλα στην παραλία!

Ολόγυμνος ξάπλωσε στην παραλία του Survivor ο Γιάννης Σπαλιάρας, προκειμένου να κάνει την ηλιοθεραπεία του. Όπως αποκάλυψε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος, το γνωστό μοντέλο το κάνει συχνά αυτό, ωστόσο, σήμερα πήγε σε πιο εμφανές σημείο και ο μισθοφόρος με τους υπόλοιπους είδαν… τη φεγγαράδα, όπως είπε ο ίδιος.

«Γενικά ο Γιάννης ανά τακτά χρονικά διαστήματα πηγαίνει και κάνει την ηλιοθεραπεία του χωρίς ρούχα, οπότε αφού του αρέσει εμάς μας περισσεύει. Πάει κάπου απομονωμένα και κάθεται μόνος του. Έτυχε σήμερα να είναι πιο ανάλαφρος επειδή λείπει η αντίπαλη ομάδα και πήγε σε πιο εμφανές σημείο και είδαμε τη… φεγγαράδα του», είπε ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.


Ο απολογισμός του Ντάνου για τη μέχρι τώρα πορεία του στο παιχνίδι!

Λίγο πριν κλείσει η μεγάλη ψηφοφορία του Survivor, ο Γιώργος Αγγελόπουλος έκανε τον απολογισμό του για την περίοδο που βρίσκεται μέσα στο παιχνίδι επιβίωσης.

«Κάποιο αρνητικό στοιχείο που έχω είναι ότι είμαι τελειομανής, με ότι συνεπάγεται αυτό. Σίγουρα κάποια πράγματα δεν γίνεται να είναι πάντα τέλεια και ίσως κάποιες φορές μου βγαίνει και κάποια ένταση, αλλά θεωρώ ότι είναι μικρές παρενθέσεις που έχουν να κάνουν, ειδικά τον πρώτο καιρό που εγκλιματιζόμουν και γενικά είχα να κοιμηθώ και περίπου 1,5 μήνα.

Γενικά είμαι ήρεμος άνθρωπος, δεν έχω εντάσεις, γι’ αυτό και το βάζω σε παρένθεση γιατί αναφέρομαι καθαρά για το Survivor και τη χρονική περίοδο που είμαι εδώ μέσα. Σίγουρα θα έχω κι άλλα αρνητικά στοιχεία, όμως νομίζω ότι προσπάθησα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό και να τα απομονώσω όσο το δυνατόν για το παιχνίδι και να μην επιβαρύνω τους συμπαίκτες μου ή να τους φέρω σε δύσκολη θέση. Νομίζω ότι πια τα πράγματα είναι καλά», είπε ο Ντάνος.

Δείτε στο βίντεο όσα είπε ο Γιώργος Αγγελόπουλος…