ΒΙΝΤΕΟ-Με ...σαρδέλες στη Βουλή διαμαρτύρεται το ΠΑΜΕ για τα μέτρα που «τυλίχθηκαν» σε νομοσχέδιο για την αλιεία

Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, η κυβέρνηση με τον πιο απαράδεκτο τρόπο έφερε σήμερα τροπολογία μέτρων 2,7 δισ. ευρώ μέσα σε μια διεθνή σύμβαση της αλιείας προκειμένου με αυτόν τον σκανδαλώδη τρόπο να μην καταλάβει ο λαός τις νέες μειώσεις που έρχονται
Σαρδέλες «επιστράτευσε» το ΠΑΜΕ για να διαμαρτυρηθεί έξω από τη Βουλή ενάντια στο πακέτο των νέων μέτρων που είναι υπό ψήφιση στη Βουλή και κατατέθηκαν από την κυβέρνηση Τσίπρα ως συμπλήρωμα στο 4ο μνημόνιο.


Όπως καταγγέλλουν οι διαδηλωτές, η κυβέρνηση με τον πιο απαράδεκτο τρόπο έφερε σήμερα τροπολογία μέτρων 2,7 δισ. ευρώ μέσα σε μια διεθνή σύμβαση της αλιείας προκειμένου με αυτόν τον σκανδαλώδη τρόπο να μην καταλάβει ο λαός τις νέες μειώσεις που έρχονται.


Αυτήν την στιγμή η Τροχαία έχει κόψει την κυκλοφορία στην άνοδος της Βασιλίσσης Σοφίας από το ύψος της οδού Αμαλίας λόγω της συγκέντρωσης.

Μάλιστα οι συγκεντρωμένοι, με αφορμή το λόγο της διαμαρτυρίας, πέταξαν σαρδέλες έξω από το κτίριο της Βουλής.
Χρήστος Χατζησπύρου
ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ
ΒΙΝΤΕΟ-Με ...σαρδέλες στη Βουλή διαμαρτύρεται το ΠΑΜΕ για τα μέτρα που «τυλίχθηκαν» σε νομοσχέδιο για την αλιεία ΒΙΝΤΕΟ-Με ...σαρδέλες στη Βουλή διαμαρτύρεται το ΠΑΜΕ για τα μέτρα που «τυλίχθηκαν» σε νομοσχέδιο για την αλιεία Reviewed by Dexi Extrem on 20:31 Rating: 5

Δεν υπάρχουν σχόλια: