21 Ιουνίου 2017

ΚΥΡΙΕ ΕΛΕΗCON! Παναθηναϊκός: Όλα στον αέρα αν δεν υπάρξουν άμεσα πληρωμές!

Την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός ξεκινά προετοιμασία για την νέα σεζόν και τόσο οι Νίκος Λυμπερόπουλος, Μαρίνος Ουζουνίδης όσο και οι ποδοσφαιριστές έχουν στείλει ξεκάθαρο μήνυμα στην διοίκηση του «τριφυλλιού»


Το θέμα του Μάρκους Μπεργκ δεσπόζει στην παναθηναϊκή επικαιρότητα, ωστόσο, δεν είναι το μοναδικό σημαντικό ζήτημα που απασχολεί το «τριφύλλι», καθώς η κατάσταση είναι οριακή εξαιτίας της έλλειψης ρευστότητας που έχει οδηγήσει την κατάσταση στα άκρα, με την ευθύνη να βαραίνει αποκλειστικά τον μεγαλομέτοχο Γιάννη Αλαφούζο που αφήνει το καράβι να πηγαίνει με φόρα προς τα βράχια!

Την Δευτέρα ο Παναθηναϊκός ξεκινά προετοιμασία για την νέα αγωνιστική περίοδο και ως γνωστόν υπάρχουν οφειλές προς το ποδοσφαιρικό τμήμα και τους υπαλλήλους.

Οφειλές για τις οποίες έχουν γίνει αρκετές συζητήσεις στο εσωτερικό της ΠΑΕ και τα «μηνύματα» των Λυμπερόπουλου-Ουζουνίδη αλλά και των ποδοσφαιριστών είναι ξεκάθαρα ενόψει της σεζόν που έρχεται.

Το κλίμα έχει ήδη διαταραχθεί από τα όσα συμβαίνουν με τον Μπεργκ και πιθανές νέες καθυστερήσεις στην καταβολή των οφειλομένων είναι πιθανό να φέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις.

Αν αυτό τελικά συμβεί, δηλαδή αν ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ συνεχίσει να αδιαφορεί για τα όσα συμβαίνουν στο «πράσινο στρατόπεδο», τότε δεν θα πρέπει να αποκλείσουμε τίποτα. Ακόμη και παραιτήσεις, ακόμη και νέες προσφυγές (είναι ενδεικτικό το γεγονός πως ο μάνατζερ του Χουλτ, Νταλίν, προτείνει τον παίκτη του ως ελεύθερο) ακόμη και περιστατικά που καμία σχέση δεν έχουν με το μέγεθος του συλλόγου.

Το αν θα υπάρξουν πληρωμές όπως έχει διαβεβαιωθεί τόσο στο ποδοσφαιρικό τμήμα όσο και στους υπαλλήλους, το γνωρίζει μόνο ο Αλαφούζος. Εκείνος έχει το μαχαίρι, εκείνος και το καρπούζι, με τον κόσμο να παρακολουθεί οργισμένος μία εικόνα ντροπής που δεν αρμόζει στον Παναθηναϊκό.

Πηγή:www.gazzetta.gr