21 Ιουνίου 2017

ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΦΕΡΝΕΙ Η ΚΟΥΝΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΕ ΓΙΑ 30 εκ. ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ! Μεθυσμένος τουρίστας χάιδευε... περαστικές στα Χανιά!

Σάλο ξεσήκωσε στο κέντρο των Χανίων με τα καμώματά του ένας νεαρός αλλοδαπός που κυκλοφορούσε ημίγυμνος και… τύφλα στο μεθύσι πίσω από την Δημοτική Αγορά και άπλωνε με άνεση τα χέρια του πάνω στις περαστικές γυναίκες!

Οι ανυποψίαστες κοπέλες που περπατούσαν το βράδυ της Δευτέρας στην πλατεία Μαρκοπούλου αιφνιδιάζονταν όταν δέχονταν ξαφνικά τα ανεπιθύμητα «χουφτώματα» του μεθυσμένου νεαρού στα ευαίσθητα σημεία τους και οι καταγγελίες άρχισαν να διαδέχονται η μια την άλλη στην τοπική Αστυνομία!

Οι αστυνομικοί που έφτασαν άμεσα στο σημείο, δεν δυσκολεύτηκαν να εντοπίσουν το νεαρό σάτυρο, που άλλωστε δεν προσπάθησε καν να κρυφτεί!

Μάλιστα, δεν προέβαλε αντίσταση, όταν τον οδήγησαν στα κρατητήρια της Ασφαλείας για να συνέλθει από το αλκοόλ. Στη συνέχεια, αφέθηκε ελεύθερος αφού καμία από τις γυναίκες που ενόχλησε δεν υπέβαλε μήνυση, βλέποντας την κατάσταση στην οποία βρισκόταν!