21 Ιουνίου 2017

Mε μαύρη ζώνη στο καράτε Ελληνίδα τραγουδίστρια!

Οι άντρες λατρεύουν να την ακούνε αλλά και να τη «φοβούνται».

Διαπρέπει όχι μόνο στις πίστες,έχοντας συνεργαστεί με τα μεγαλύτερα ονόματα του πενταγράμμου, αλλά και στο καράτε, έχοντας καταφέρει να κατακτήσει τη μαύρη ζώνη. Ο λόγος για την... Βίβιαν Νικολαΐδη που πρόσφατα κυκλοφόρησε το νέο της τραγούδι «Βεγγαλικά» σε μουσική του Χρήστου Δάντη και στίχους του Βασίλη Γιαννόπουλου. Σε συνέντευξη που κυκλοφόρησε σε γνωστή εφημερίδα η ίδια αποκαλύπτει:

Πώς σου προέκυψε το άθλημα;«Αρχικά το είδα σαν ένα τρόπο εκγύμνασης αλλά πολύ γρήγορα κατάλαβα ότι στις μέρες μας είναι πολύ χρήσιμο μια γυναίκα να ξέρει να προστατέψει τον εαυτό της».
Πόσα χρόνια ασχολείσαι; Υπήρξαν φορές που τραυματίστηκες;«Ασχολούμαι εδώ κ 7 χρόνια κ έχω τραυματιστεί πολύ λίγες φορές με την πιο σημαντική να είναι όταν ράγισα το πλευρό μου όπου κ απείχα απ τις προπονήσεις για 2 μήνες».
Οι άντρες που μαθαίνουν ότι ξέρεις καράτε σε φοβούνται;«Ίσως μερικοί αλλά δεν νομίζω ότι είναι εξαιτίας του καράτε..χαχαχα!»
Ποιο είναι το πακέτο που πρέπει να πληροί μία καλλιτέχνιδα για να πετύχει;«Δεν υπάρχει καμία συνταγή επιτυχίας. Πρέπει να υπάρχει συνεχής εξέλιξη ,αγάπη για την δουλεία ,πίστη στον εαυτό σου κ δημιουργικοί συνεργάτες γιατί η ομάδα δημιουργεί το σύνολο της επιτυχίας!»

Δείτε τις φωτογραφίες:


http://www.my-mykonos.gr/me-mayri-zoni-sto-karate-ellinida-trago/