30 Ιουνίου 2017

Με νεύρα η Μενεγάκη στην εκπομπή της, τα έβαλε με πανελίστρία της on air: Οχι σε εμένα ερωτήσεις, εγώ ρωτάω εδώ [βίντεο]

Τελευταία εκπομπή της σεζόν για την Ελένη Μενεγάκη η σημερινή, αλλά με... τα νεύρα να περισσεύουν.

Τα συναισθήματα ήταν ανάμεικτα, χαρά αλλά και λύπη για το τέλος της σεζόν, ώσπου μια ερώτηση της Ελιάνας Χρυσικοπούλου έκανε τούρμπο την Ελένη Μενεγάκη.


Στο πάνελ συζητούσαν για το πώς ήταν η τηλεοπτική σεζόν που ολοκληρώνεται σήμερα και σε κάποια στιγμή η Ελιάνα Χρυσικοπούλου ρώτησε αυθόρμητα την παρουσιάστρια: «Πώς τη νιώθεις (σ.σ. τη χρονιά) φέτος, γιατί λες γέλια, αυτά». Η αθώα, φαινομενικά, ερώτηση, ωστόσο, ήταν σαν να πάτησε το «κουμπί» της Ελένης Μενεγάκη η οποία με ανάλογο ύφος, ορθά κοφτά, μη μπορώντας να κρύψει τον εκνευρισμό της, είπε: «Πρώτον, συνεντεύξεις δεν δίνω, τα έχω ξαναπεί αυτά, θα τα ξαναπώ άλλη μία τελευταία, ερωτήσεις στην Μενεγάκη δεν γίνονται. Η Μενεγάκη ρωτάει εδώ μέσα. Από εκεί και πέρα εγώ λέω αυτά που θέλω να πω όπως θα τα πεις και εσύ αυτά που θέλεις, όχι όμως συνεντεύξεις σε εμένα ρε παιδιά» και συνέχισε... κατεβάζοντας λίγο στροφές: «Εσύ πώς νιώθεις που εισέβαλες στα μέσα της σεζόν, εγκυμονούσα, έτοιμη, σε περιμέναμε κάθε μέρα, και λέγαμε παναγία μου γεννάει σήμερα, αύριο, μεθαύριο, πότε».

Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου χωρίς να χάσει την ψυχραιμία της, απάντησε στην ερώτηση που της τέθηκε αλλά πρώτα εξήγησε στην παρουσιάστρια: «Εγώ σε ρώτησα γιατί στο τέλος το στίγμα νομίζω το δίνεις πάντα εσύ. Φυσικά, εγώ μόνο για μένα μπορώ να μιλήσω».


Λίγο αργότερα, η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας έναν απολογισμό για τη χρονιά που πέρασε ανέφερε: «Αυτό που μου έμεινε φέτος είναι ότι αρκετές φορές τύχαινε να είμαστε ταυτοχρόνως όλοι ερείπια! Αυτό ήταν κάτι διαφορετικό. Πάντα έλεγα «ευτυχώς εδώ μέσα δεν πέφτουμε όλοι μαζί». Φέτος, νομίζω ότι ρίχναμε βουτιά όλοι μαζί! Κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον και λέγαμε… σήμερα βγαίνει ή δε βγαίνει»;